2 ay önce Asayiş

Aksaray’da alkollü genç sürücü, virajı alamayınca aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma çıktı, sonra ağaca çarparak durabildi. Olayda genç sürücünün burnu bile kanamadı.

2 ay önce Ekonomi

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman altın fiyatları araştırılıyor. Peki Karaman’da 15 Ağustos 2024 Perşembe gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Asayiş

Hafta ortasında üç yangın ihbarıyla harekete geçen Karaman Belediyesine bağlı ekipler Ayrancı ilçesi Kıraman Köyündeki saman balyalarından kaynaklı yangına müdahale ederken bir başka yangın haberi de merkeze bağlı Cerit köyünden geldi.

2 ay önce Sağlık

Son dönemde saç bakımında doğal çözümler arayanların gözdesi haline gelen biberiye, aktarlarda yoğun ilgi görüyor. Peki biberiyenin saça ne faydası var? Biberiye nedir? Biberiye nasıl kullanılır? Biberiye saça nasıl uygulanır? sorularının cevabını haberimizde bulabileceksiniz.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Belediyesi, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda; asfalt, yürüyüş yolu ve park düzenleme çalışmaları yaparak şehre estetik katıyor.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Konyalı olan ve  Karaman’da ikamet etmekte olan Muhammet Sabri Çınar 64 yaşında vefat etti.

2 ay önce Gündem

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden komşu ülkelere yayılan maymun çiçeği virüsü nedeniyle, iki yıl içinde ikinci kez küresel bir halk sağlığı acil durumu ilan etti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’ın Kılbasan Köyünde 16 Ağustos Cuma akşamı kültür ve sanat gecesi düzenlenecek.

2 ay önce Karaman Haberleri

Aslen Osmaniye Köyünden olan Karaman’da ikamet etmekte olan Üzeyir Akdağ 77 yaşında vefat etti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık beraberinde ardı ardına yangın haberlerini de getiriyor.