2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş’un yerine, Polis Başmüfettişi Mehmet Turhan atandı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da 16 Ağustos 2024 Cuma günü hangi eczaneler nöbetçi? 16 Ağustos 2024 Cuma nöbetçi olan eczaneler hangileri? Birçok kişi tarafından merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

2 ay önce Ekonomi

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman gümüş fiyatları araştırılıyor. Karaman Gümüş Fiyatları, Karaman Gümüş Yüzük Fiyatları Ne Kadar? Peki 16 Ağustos 2024 Cuma gümüş ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Ekonomi

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman altın fiyatları araştırılıyor. Peki Karaman’da 16 Ağustos 2024 Cuma gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Ekonomi

Sosyal medyada kullanıcılar Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar? sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda Dolar ve Euro'nun güncel değerleri hakkında bilgi bulabilirsiniz. Dolar ve Euro'nun güncel kuru nedir?, Dolar ve Euro'nun Türkiye'deki piyasa koşulları üzerindeki etkileri nelerdir?, Günlük döviz kuru değişimleri hakkında bilgi almak için hangi kaynaklar kullanılabilir? sorularının cevaplarını bulacaksınız. İşte detaylar..

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında yapılan bilinçsiz araç parkları, birçok vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor.

2 ay önce Ekonomi

Antalya'da dövizle satış yaptığı tespit edilen dinlenme tesislerine yapılan denetimler sonucunda toplamda 4 milyon 654 bin 200 lira para cezası kesildi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da 16 Ağustos 2024 Cuma günü  hava sıcaklıkları nasıl olacak? Karaman’da bugün hava  nasıl olacak? Karaman’da sıcaklıklar düşecek mi? sorularının cevabını haberimizde bulabileceksiniz.

2 ay önce Ekonomi

Karadeniz Bölgesi'nin en önemli geçim kaynaklarından birisi olan fındık hasadı, sahil kesimlerinde resmi olarak 5 Ağustos tarihi itibariyle başlarken fındıklarını harmana getirip kurutan üreticilerin kabuğundan ayırmak için kullandığı patozların mesaisi ise sürüyor.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Mersinli olan ve Karaman’da ikamet etmekte olan Hatice Tunç 83  yaşında vefat etti.