2 ay önce Güncel

Adana İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü toplu taşıma araçlarında sıklıkla karşılaşılan ve trafik düzenini olumsuz etkileyen gereksiz korna çalma alışkanlığını önlemek amacıyla dron destekli bir denetim gerçekleştirdi.

2 ay önce Ulusal

Nevşehir Avanos'ta bir giyim firmasının reklam çekimleri için peribacalarına kimyasallarla pamuk yapıştırması büyük tepkilere neden olmuştu ve sosyal medyada bu görüntüler çok konuşulmuştu.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Futbol Kulübü yaptığı açıklamada bugün basın toplantısı gerçekleştireceğini duyurdu.

2 ay önce Spor

Karaman FK’da yeni sezon heyecanı başladı. Futbol Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile yeni transferlerini duyurdu.

2 ay önce Gündem

Bursa'da hiç görmediği babasından kendisine miras olarak 800 bin TL borç kalan Fatma Karaca, bunu ödeyecek maddi durumunun olmadığını söyledi.

2 ay önce Sağlık

Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Rıdvan Dumlu; üç günlük ateş, lenf bezlerinde şişkinlik, halsizlik ve baş ağrısının maymun çiçeği virüsünün habercisi olabileceğini belirtti. Sürecin iyi takip edilmesi gerektiğini vurgulayan Dumlu, hastalığın bulgularını bilmek ve bu bulgulardan şüphelenildiği takdirde mutlaka tanı yapılması için kontrole gidilmesi gerektiğini tavsiye etti.

2 ay önce Gündem

PKK’nın 40 yıl önce ilk şehit ettiği Mehmetçik olan Komando Er Süleyman Aydın, Erzincan’ın Mertekli Mahallesi’ndeki mezarı başında dualarla anıldı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman İl Jandarma Komutanlığı görevini başarıyla yürüten Jandarma Albay Dr. Murat Alkan, resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla Jandarma Genel Komutanlığı emirine alınırken yeni il jandarma komutanı Albay Osman Saygılı oldu.

2 ay önce Genel

Seyithan İzsiz Nereli? Seyithan İzsiz Kim? Detaylar haberimizde..

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Hisar Mahallesi'nden olup merhum Ahmet Sevmen'in oğlu, Eminler Köyü'nden merhum Kazım Korkmaz'ın damadı, merhum İsmail Sevmen'in kardeşi, Ankara'da ikamet etmekte olan Mehmet Sevmen vefat etmiştir.