2 ay önce Vefat Edenler

Göndereli Ali Akyüz 24 Ağustos 2024 Cumartesi günü vefat etti.

2 ay önce Gündem

Osmanlı döneminde "Muza'fer pilav" olarak bilinen ve günümüzde de sevilen lezzetler arasında yer alan tavuklu pirinç pilavı, Konya'da da büyük ilgi görüyor.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da kendisinden 15 gündür haber alınamayan yaşlı adam evinde ölü bulundu. Yaşlı adamın ölümü, evden kötü kokular gelmesi üzerine üst komşusunun polise haber vermesiyle ortaya çıktı.

2 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Maymun Çiçeği hastalığı hakkında yanlış bilinen bilgileri aydınlatan bir açıklama yaptı. Açıklamada, hastalığın ne olduğu, belirtileri, test yaptırma zamanları ve tedavi yöntemleri detaylandırıldı. Ayrıca, virüsün bulaşma yolları ve evcil hayvanlara etkisi hakkında bilgi verildi. Detaylar haberimizde…

2 ay önce Asayiş

Karaman’da sağanak yağış sonrası Mara Yolu’nda su baskını yaşandı.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da kendisinden yaklaşık on gündür haber alınamayan adam evinde ölü bulundu.

2 ay önce Asayiş

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, evinin önündeki ağacı budarken elektrik akımına kapılan bir çocuk hayatını kaybetti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Türk şiirinin seçkin isimlerinden, edebiyatımıza yaptığı katkılarla unutulmaz bir yer edinen Karamanlı milli şairimiz Bekir Sıtkı Erdoğan, vefatının 10. yılında mezarı başında anıldı.

2 ay önce Asayiş

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, 16-22 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetim ve operasyonlarla suçlulara göz açtırmadı.

2 ay önce Gündem

2024 Ücretli Öğretmenlik Başvuruları Ne Zaman Yapılacak? Detaylar haberimizde…