2 ay önce Spor

Beşiktaş, Augsburg forması giyen Alman stoper Felix Uduokhai'nin transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini duyurdu.

2 ay önce Asayiş

Pakistan'ın Rawalpindi kentinde bir yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu, aralarında bir çocuğun da bulunduğu 29 kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce Dünya

NASA, 6 Haziran’da ABD merkezli havacılık şirketi Boeing'in Starliner mekiğiyle Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) gönderilen ve orada mahsur kalan astronotlar Sunita Williams ve Butch Wilmore'nin, Şubat ayında dünyaya dönmesine karar verdi.

2 ay önce Asayiş

Sivas'ın Gemerek ilçesinde midibüsün kaza yapması sonucu çok sayıda kişi yaralandı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ildeki mezarlıklarda yapılan çevre düzenlemeleri kapsamında dikilen fidan ve süs bitkilerinin budama ve ilaçlama gibi işlemlerin yalnızca yetkili personel tarafından yapılması gerektiği uyarısında bulundu.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Kulu ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır yoldan çıkarak tarlaya girdi. Kazada, sürücü hafif yaralanırken, tırda maddi hasar oluştu.

2 ay önce Gündem

Yozgat'ta yaşayan Mehmet Emir Kılıç ve Alperen Atıl isimli iki arkadaş, yaz tatillerini çobanlık yapan ailelerine yardım ederek geçiriyor. Dağda hayvanları otlatan 12 yaşındaki bu iki arkadaş, ileride biri polis olmayı, diğeri ise sanayide usta olmayı hayal ediyor.

2 ay önce Sağlık

Girişimsel Nöroloji Uzmanı Dr. Elif Sarıönder Gencer, “Kardiyovasküler risk faktörlerine sahip kişilerde unutkanlık, Alzheimer yerine inme hastalığından kaynaklanabilir. Bu nedenle, bu hastaların erken tanı alması, önleyici tedavi açısından büyük önem taşır. Unutkanlık ve ilerleyici bilişsel bozukluk yaşayan hastalarda inme hastalığı mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır” şeklinde konuştu.

2 ay önce Tarım

2024 yılında gerçekleştirilecek bitkisel üretime yönelik desteklemelere ilişkin karar açıklandı.

2 ay önce Asayiş

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde sel sularına kapılan otomobildeki şahsın cenzesi aracından yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bir evin bahçesinde bulundu.