2 ay önce Asayiş

Mersin'in Erdemli ilçesinde 6 gündür kayıp olarak aranan 47 yaşındaki 2 çocuk annesi öğretmenin bir yazlık dairede öldürüldüğünün ortaya çıkmasının ardından yapılan çalışmada, katil jandarma tarafından yakalandı. Katilin kadının bir süredir görüştüğü öğretmen sevgilisi olduğu, cinayetten sonra kadının kredi kartından hem alışveriş yaptığı hem de para çektiği öğrenildi.

2 ay önce Gündem

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan öğretmen Cahit Çakmakçı, okulların tatil olmasıyla birlikte köyünde çiftçilik yapıyor. Bu yıl köyünde ekimini gerçekleştirdiği karpuzların ağırlığı 20 kilograma kadar ulaştı. Çakmakçı, verimli karpuzlarıyla köydeki tarım faaliyetlerine katkıda bulunmaya devam ediyor.

2 ay önce Asayiş

Adana’da bir halı sahada röveşata atmaya çalışırken kafasını zemine vurarak beyin kanaması geçiren Hasan Karakuş, başarılı bir ameliyatın ardından sağlığına kavuştu. Yaşadığı zorlukları paylaşan Karakuş, "Belli bir yaşın üstü halı sahada oynamamalı" şeklinde uyarıda bulundu.

2 ay önce Spor

Bosna Hersek'te düzenlenecek Büyükler Balkan Judo Şampiyonası için Karaman'dan judo antrenörü Ahmet Ömre Türe ve Özel İdare Spor Kulübü sporcusu Ayşenur Keskin milli takıma davet edildi.

2 ay önce Gündem

MEDAŞ, özelleştirmeden bu yana elektrik dağıtım şebekesinin yenilenmesi ve genişletilmesi amacıyla toplam 40 milyar TL’lik büyük bir yatırım gerçekleştirdi.

2 ay önce Gündem

Bir araç sahibi, aracını yıkama makinesine soktu ve sonrasında beklenmedik bir olay yaşandı. O anlar ise kameraya yansıdı.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman’da Kerim Halıcı vefat etti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipler yaralı karabatak kuşunu iyileştirdi.

2 ay önce Gündem

Bazı işletmeler, hukuki dayanağı bulunmamasına rağmen tüketicilere iade ve değişim hakkı tanımıyor. Hem online hem de fiziki mağazalarda, 14 gün içinde yapılan iadelerin kabul edilmesi gerektiğini belirten Avukat Özlem Şen, ikinci el ürün satışı yapılan internet sitelerinde de tüketicilerin iade hakkına sahip olduğunu vurguladı.

2 ay önce Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin Young Boys takımıyla oynayacağı rövanş maçı için sahaya çıkacak. Maç yarın Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleşecek.