Karaman’a Kuşak Güreşinde 2 Bronz Madalya Karaman’a Kuşak Güreşinde 2 Bronz Madalya

İzlanda- Türkiye maçı ertelendi mi?

A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda ile oynayacağı maçın durumu belirsizliğini koruyor. Saha koşullarının donması nedeniyle UEFA'nın maçı erteleme kararı alabileceği belirtiliyor. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Ceyhun Kazancı, "Şu an zeminde don var. TSİ 17.00’de yapılacak eş güdüm toplantısında nihai karar verilecek. Erteleme ihtimali yüzde 51" ifadelerini kullandı. TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz ise, "Maçın oynanması zor görünüyor. Sakatlık riskini almamız mümkün değil, zemin oldukça tehlikeli." dedi.

Uefadan Izlanda Turkiye Maci Ertelendi Mi3Türkiye İzlanda maçı saat kaçta?

Erteleme kararı onaylanmaz ise Türkiye-İzlanda maçı bugün saat 21.45’te başlayacak.
Türkiye-İzlanda maçı nerde ve ne zaman oynanacak?
UEFA Uluslar Ligi’nde gerçekleştirilecek olan İzlanda - Türkiye maçının resmi olarak ertelenmesi durumunda, karşılaşmanın Salı günü oynanması bekleniyor. Yeni tarih ve saatinin belirlenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu, İzlanda Futbol Federasyonu ve UEFA yetkililerinin yapacağı toplantıda karar alınması öngörülüyor. Maçın akıbeti, zemin koşulları nedeniyle henüz netlik kazanmış değil.

Uefadan Izlanda Turkiye Maci Ertelendi Mi2Türkiye-İzlanda maçı hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi’nde oynanacak İzlanda - Türkiye karşılaşması, erteleme kararı alınmadığı takdirde bugün saat 21.45’te başlayacak ve TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçta Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Damian Sylwestrzak düdük çalacak; yardımcılıklarını ise Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszynski üstlenecek. Tüm gözler, heyecan dolu bu mücadelede olacak.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI