Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli ve eşi Esengül Korkmaz Çiçekli , İl Özel İdare Spor Kulübü tarafından organize edilen ve bu yıl 10.‘su düzenlenen Karaman Akademi Basketbol Şöleni ödül törenine katıldı.

Vali Cicekli Ve Esi Madalya Sevincine Ortak Oldular2

Ödül töreni öncesinde takımların gösteri maçlarını izleyen Vali Mehmet Fatih Çiçekli şölene katılan tüm sporcuları ve ailelerini tebrik ederek başladığı konuşmasında “Aktif ve sağlıklı bir yaşam için spor olmazsa olmazımız. Spor sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın ve aynı zamanda sağlıklı ve huzurlu bir geleceğin de kaynağı. Sadece çocukluk ve gençlik çağlarınızda değil ömür boyu yaşamınızda sizlere spor yapmanızı tavsiye ediyorum. O bakımdan sporun içerisinde olmak bir yaşam ölçüsü. Bu anlamda öğrenci sporcularımızı tebrik ediyorum. Böyle devam edin.Sağlıklı bir beden ve sağlıklı bir ruh yapısı için spor olmazsa olmazımız. Bu özel bir hassasiyet ve özel bir anlayış. Bu anlayışı her yerde görmek mümkün değil, ama Karaman’da görmekten dolayı fevkalade mutluyum. Şundan emin olun ki bu durum bizim dönemimizde de artarak devam edecek. İl Özel İdaremizi, İl Genel Meclis Başkanımızı ve İl Özel İdaresi Spor Kulübünü bugüne kadar vermiş oldukları destekten dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Karaman'da Harry Potter Temalı Dumblebore Language Akademi Açıldı Karaman'da Harry Potter Temalı Dumblebore Language Akademi Açıldı

Vali Cicekli Ve Esi Madalya Sevincine Ortak Oldular1

Kazımkarabekir Kapalı Spor salonunda düzenlenen ve İki gün süren Karaman Akademi basketbol şöleninde 6 ile 14 yaş arası kategorisinde 228 sporcudan oluşan 20 takım mücadele ederken turnuvaya katılan sporculara madalya ve sertifikaları Vali Çiçekli ve eşi tarafından verildi.

Kaynak: BÜLTEN