Zeynep Sever Demirel ve Volkan Demirel çifti, üçüncü çocuklarının cinsiyetini nihayet açıkladı. Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmış olduğu içeriğinde bebeğin cinsiyetini takipçileriyle bu mutluluğu paylaştı. "Kız geliyor" diyerek üçüncü kez kız annesi olacağını duyuran Zeynep Demirel, dileğinin gerçekleştiğini belirterek sevenlerine teşekkür etti.

"Kız Olsun İstiyordum!"

Zeynep Sever Demirel, Instagram üzerinden takipçilerine “Detaylı ultrasona gidiyoruz, cinsiyet kesinleşecek. Tahminleri alalım” diyerek bir anket başlatmıştı. Daha sonrasında anket sonucunun ardından üçüncü çocuklarının da kız olacağını hayranlarıyla paylaştı. Demirel yapmış olduğu açıklamada: "Test yaptığım andan itibaren kız olduğuna emindim ve kız olsun istiyordum. Ama tabii ki erkek olsaydı da asla üzülmezdim, önemli olan sağlıklı dünyaya gelmesi" sözleriyle bu mutlu anını aktarmış oldu. Üç kızla evin çok daha şenlikli olacağını da esprili bir şekilde ifade etti.

Volkan Demirel Ve Zeynep Sever Demirel Ucuncu Bebeklerinin Cinsiyetini Acikladi (3)

Ünlü Çiftin 14. Yıl Evlilik Kutlaması

2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasındaki başarısıyla birinci olan ardından 2010 yılında sevilen fotbolcu ve teknik direktör Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Sever Demirel, evliliklerinde 14. yılı imza attı. Geçtiğimiz haftalarda 14. evlilik yıl dönümlerini kutlayan çift, bu mutlu anlarını sosyal medyada da paylaşarak takipçilerinin tebriklerini kabul etti. Volkan Demirel, Instagram platformu üzerinden eşiyle birlikte çektikleri  bir video içeriğinde "14. yıl, yıkılmadık, ayaktayız" yorumuyla not eklemiş oldu.

Volkan Demirel Ve Zeynep Sever Demirel Ucuncu Bebeklerinin Cinsiyetini Acikladi (2)

Boşanma İddiaları Hakkında ne demişlerdi: "Boşanma Gibi Bir Durum Yok"

Geçtiğimiz aylarda magazin gündemine bomba gibi düşen boşanma iddiaları hakkında çift sessizliğini bozdu. Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanladı ve "Bazen tartışıyoruz ama boşanma davası açtığımız haberleri doğru değil" ifadelerini kullandı. Zeynep Sever Demirel, “evliliklerinde zaman zaman anlaşmazlıklar fikir ayrılıkları yaşadıklarını kabul ettiğini söylerek, "Boşanma gibi bir durum yok, çocuklarımızı korumak adına bu tarz haberler bizi strese sokuyor"sözlerine yer verdi.

Ural Kaspar Kimdir? Ural Kaspal ile İrem Helvacıoğlu evlendi mi ? Ural Kaspar Kimdir? Ural Kaspal ile İrem Helvacıoğlu evlendi mi ?

Volkan Demirel Ve Zeynep Sever Demirel Ucuncu Bebeklerinin Cinsiyetini Acikladi (1)

Volkan Demirel'in Baba Olma Heyecanı

Volkan Zeyneo Demirel çiftinin 10 yaşında Yade, 7 yaşında da Yeda isminde iki kız çocukları vardır. Demirel çiftinin üçüncü çocuklarını da büyük bir heyecanla beklenmesine tüm sevenleride eşlik ediyor. Volkan Demirel, baba olmanın her zaman heyecan verici olduğunu vurgulayarak "Allah kısmet ederse şubat-mart gibi bebeğimizi kucağımıza alacağız" sözlerine yer verdi.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL