Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen dolandırıldı mı? Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen dolandırıldı mı?

Ekranların sevilen oyuncusu Vural Çelik hayatını kaybetti. Vural Çelik Neden Vefat Etti? Vural Çelik Kimdir? işte sizler için haberimizin detayında Vural Çelik hakkında bir çok bilgiye yer verdik. 

Oyuncu Vural Çelik hayatını kaybetti
Vural Çelik Kimdir?
Avrupa Yakasında canlandırdığı karakter ile hafızalara kazınan Vural Çelik, yaşadığı sağlık sorunundan dolayı hayatını kaybetti. Peki Vural Çelik Kimdir? işte sizler için bu sorunun cevabını derledik. 1973 yılında Ankara'da dünyaya gelen Vural Çelik, aslen Orduludur. Kariyerine 1989 yılında Levent Kırca Tiyatrosu'nda adım atan Çelik, daha sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosuna katılarak sahne tecrübelerini geliştirdi. Televizyon dünyasında geniş bir kitle tarafından tanınmasını sağlayan rolü, Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterleri oldu.

Vural Çelik kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?" Ünlü oyuncu Vural Çelik  hayatını kaybetti


Vural Çelik’in en son yer aldığı dizi ise, 2012-2014 yılları arasında yayımlanan Seksenler dizisiydi. Burada Niyazi karakterini canlandırdı ve izleyicinin büyük beğenisini kazandı.

VURAL ÇELİK KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI NEDEN ÖLDÜ? Vural Çelik'in hastalığı  neydi? Avrupa Yakası'nda Kubilay'ı, Seksenler'de Niyazi olarak tanınmıştı!  - Magazin Haberleri
 

Oynadığı Filmler
• Her Şey Çok Güzel Olacak (1998) – Harun
• G.O.R.A (2003) – Muhasebeci
• Organize İşler (2005) – Kumarhane Müdürü
Oynadığı Diziler
• Bir Demet Tiyatro (1995)
• Avrupa Yakası (2004-2008)
• Yahşi Cazibe (2011)
• Seksenler (2012-2014)

Oyuncu Vural Çelik yaşamını yitirdi - Son Dakika Haberleri
Vural Çelik Neden Vefat Etti?
2004-2008 yılları arasında televizyon dünyasına damga vuran Avrupa Yakası dizisinde Kubilay rolü ile hafızalara kazınan Vural Çelik, evinde ölü bulundu. Peki Vural Çelik Neden Vefat Etti? işte detaylar.. Ekranların sevilen oyuncusu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Çelik’in ölüm nedeni tam olarak bilinmiyor.

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN