Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.390 Sözleşmeli Personel Alacak, tüm detaylar sizlerle.

Yeni İstihdam Fırsatları

Bakanlık, sosyal hizmetler alanında güçlendirilmiş bir kadro oluşturmayı hedefleyerek, çeşitli pozisyonlar için personel alımında bulunacak. Başvurularla ilgili detaylar ve şartlar, Bakanlığın resmi web sitesi üzerinden duyurulacak.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanligi 2390 Sozlesmeli Personel Alacak2Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 2.390 Sözleşmeli Personel Alımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" çerçevesinde KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak 2.390 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanligi 2390 Sozlesmeli Personel Alacak1Başvuru Süreci

Türkiye İş Bankası çöktü mü? Mobil bankacılık neden açılmıyor? Türkiye İş Bankası çöktü mü? Mobil bankacılık neden açılmıyor?

Alım yapılacak pozisyonlar için yerleştirme, Özel Nitelikler tablosunda belirtilen unvan ve sayıda gerçekleştirilecek. Başvurular, 15-30 Ekim tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapılabilecek.

Duyuru ve bilgilendirmeler, Bakanlığın resmi internet sitelerinde (www.aile.gov.tr ve/veya aile.gov.tr/pgm) yayımlanacak.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI