Depremden önce Sergen Küçük ile nişanlamak için gün sayan İdal Şahin'in ninesi öldüğü için nişan deprem sonrası yapıldı. olmadı. 14 Temmuz'da evlenmek için gün sayarken bu kez de dayısı vefat ettiği için düğünü ertelenen İdal Şahin  3-4 Eylül tarihinde gerçekleşecek düğününe gün sayarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de

Düğününe 40 gün kala hayatını kaybeden ve mahalle mezarlığına defnedilen Şahin'in mezarına gelin duvağı ve gelinlik provalarında kullandığı çiçeği bırakıldı.

Dugune 15 Kala Vefat Etti1

"Kızım, oturduğu yerde Hakk'ın rahmetine kavuştu ve nişanlısının kucağında öldü"
Kızının evlilik süreci öncesi yaşanan talihsizliklerinden bahseden baba Mehmet Şahin, "2 oğlum 1 kızım var. Kızım 19 yaşındaydı. Oturduğu yerde Hakk'ın rahmetine kavuştu, nişanlısının kucağında öldü. Kalp masajı yapmamıza rağmen geri döndüremedik."

Dugune 15 Kala Vefat Etti2

"Depremden önce nişan takacağımız günde nenesi öldü, takamadık. 40 gün sonra nişan taktık. Düğünü 1 yıl sonraya erteledik. Düğünü 14 Temmuz'da yapacaktık ama dayısı ölünce tekrardan erteledik. Düğünü yapamadık. Bu sefer 4 Eylül'de olsun dedik ama düğününe 15 gün kala kızım Hakk'ın rahmetine kavuştu. O kadar büyük bir acım var ki yaşayan sadece bilir. Ateş düştüğü yere yakar. Yüreğimiz ve kalbimiz çok yanıyor. Nereye baksak onun yüzünü görüyorum. Onsuz geleceği nasıl geçireceğimizi bilmiyoruz. Yaşar mıyız, yaşamayız onsuz. Onu da bilmiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA