Birçok kişi e-Nabız uygulamasına giriş yapmak isterken bir hata ile karşı karşıya kalıyor. Peki, e-nabız uygulamasına giriş esnasında yaşanan sorunlar sonrasında e-Nabız çöktü mü? 14 Ekim e-Nabız sorun mu var, giriş yapılmıyor? e nabız neden açılmıyor soruları gündem oldu? soruları araştırıldı.

Son dakika: Cem Garipoğlu'nun DNA testi sonucu çıktı Son dakika: Cem Garipoğlu'nun DNA testi sonucu çıktı

E Nabiz Neden Acilmiyor Nabiz Coktu Mu 14 Ekim E Nabiz Sorun Mu Var Giris Yapilmiyor1

e nabız neden açılmıyor?

E nabız'a girmeye çalışanlar "Bu sayfa çalışmıyor enabiz.gov.tr ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü. HTTP ERROR 504" hatasıyla karşı karşıya kaldı. Bu hata sonrası birçok kişi tarafından sosyal medyada e-nabız'ın çöktüğü ileri sürüldü.

E Nabız Açılmıyor Neden1

e nabız neden açılmıyor? Nabız çöktü mü? 14 Ekim e-Nabız sorun mu var, giriş yapılmıyor?

e-nabız çöktü mü sorusuyla ilgili bir açıklama yapılmazken sistemde aralıklarla kesintiler yaşandığı ileri sürüldü. Sıkıntının teknik bir sorun olduğu ve en kısa sürede düzeleceği düşünülüyor.

E Nabız Açılmıyor Neden

E-nabız'a nasıl giriş yapılır ?

E-nabız'a giriş yapmak için önce e-Nabız kullanıcı hesabı oluşturmalısınız. Daha önce e-nabız hesabı oluşturduysanız e-nabız hesabı oluşturmanıza gerek yok. E-nabız hesabı oluşturmak için öncelikle e-Devlet kapısından (www.turkiye.gov.tr) bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Bu hesabı oluşturduğunuz esnada kendinize özel bir e-Nabız şifresi tanımlamalısınız ve, e-Nabız Uygulamasına bu şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

E Nabız Açılmıyor Neden3

E-nabız şifresi oluşturamayanlar kendi Aile Hekimine başvurarak e-Nabız için geçici şifre alabilir ve bu şifre ile E-nabız hesabına giriş yapabilirsiniz.

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN