Karaman’ın bilinen ve sevilen simalarından Karabüllü lakaplı Bahar 1 Aralık 2023 tarihinde geçirmiş olduğu kaza nedeniyle yaralanmış ve Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi edildikten sonra taburcu edilmişti.

Kimi zaman bir berber salonunda kimi zaman bir kahvehanede kimi zamansa sokaklarda görmeye alışık olduğumuz Karabüllü Bahar ile yolumuz Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde kesişti.  Vatandaşların “Karaman’ın renkli siması Karabüllü Bahar için sizlerden destek istiyoruz. ” çağırısı sonrası harekete geçen ekibimiz ihbarın geldiği Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Karabüllü Bahar ile mini bir röportaj gerçekleştirdi.

Karaman'ın O Kasabasında Elektrik Kesintisi Karaman'ın O Kasabasında Elektrik Kesintisi

Alkol problemi olan ve bunu yenmek için tedavi olmak istediğini belirten Karabüllü Bahar yetkililerden yatacak ve kişisel ihtiyaçları konusunda yardım istiyor. Konuşmakta zorluk çeken Karabüllü Bahar şimdilerde yatacak yer, yemek ve kişisel sağlığını elde etme konusunda oldukça güçlük çektiğini söyledi.

Kalacak yeri olmaması nedeniyle şimdilerde Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde bulunan banklarda yattığını belirten Karabüllü Bahar yemek ihtiyacının ise hastane çalışanları ve çevredeki esnaflarca karşılandığını belirtti. Çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla ayakta kalmaya çalışan Karabüllü Bahar’ın vücudunda ve ayaklarında yaralar bulunurken bizlerden yetkililere ulaşarak Huzurevine yerleştirilmesi talebinde bulundu.

Son olarak üzerindeki kıyafetler dışında hiçbir giysisi olmadığını belirten Karabüllü Bahar, alkol bağımlılığı nedeniyle tedavi görmek istediğini ifade etti.

Kaynak: Hatice KARACA