Serhat Akın’a silahlı saldırı Serhat Akın’a silahlı saldırı
Karaman Futbol Kulübü (FK) Futbol Direktörü Kazım Nas, takımın bu sezon beşinci maçını Merkür Jet Erbaaspor karşısında oynadığını ve 4-0’lık net bir galibiyetle ilk üç puanlarını aldıklarını ifade etti. Nas, “Bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren büyük bütçeli, iyi kamp dönemi geçirmiş dört kaliteli takımla karşılaştık. İlk iki maçta mağlup olsak da hak ettiğimiz puanları alamadık. Aksaray deplasmanından 1 puanla döndük ve galibiyeti kaçıran taraf olduk” dedi.
Geçen hafta Arnavutköy ile 2-2 berabere kalmalarının ardından azınlıkta kalan bir grup taraftarın tepkisiyle karşılaştıklarını belirten Nas, bu durumun kendilerini üzdüğünü söyledi. Sezon başında 5. ve 6. hafta itibarıyla ritim bulacakları ve mücadeleyi bırakmayan bir ekip oluşturacaklarına dair söz verdiklerini hatırlatarak, “Her hafta gelişiyoruz, daha çok mücadele ediyoruz. Bu hafta deplasmanda Merkür Jet Erbaaspor’u 4-0 yenerek ilk galibiyetimizi aldık ve takımımızın gelişimini kanıtladık” şeklinde konuştu.
Kazım Nas, açıklamasının devamında taraftarlardan sabır ve coşku ile takıma destek vermelerini isteyerek şu çağrıyı yaptı: “Futbolcularımızı, teknik ekibimizi ve ekonomik koşulları iyileştirmek için çalışan yönetimimizi canı gönülden desteklemeye devam edin. Karaman FK’ya gönül veren tüm taraftarlarımızı bu hafta sonu oynayacağımız Ankara Demirspor müsabakasına bekliyoruz. Birlikte başaracağız!”

Kaynak: HATİCE KARACA