Melek Mosso hayranları ve birçok kitle Melek Mosso’nun soyadını neden değiştirdiğini merak ediyor. Peki Melek Mosso Soyadını Neden Değiştirdi? Melek Mosso Kimdir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizde. 

Jahrein ve Pungent 666 rumuzlu fenomenler müstehcenlik suçundan tutuklandı Jahrein ve Pungent 666 rumuzlu fenomenler müstehcenlik suçundan tutuklandı

Melek Mosso Soyadini Neden Degistirdi1
Melek Mosso Kimdir?
Arama motorlarında birçok kişi Melek Mosso hakkında merak ettiği birçok başlığı araştırıyor. Bunların başında ise Melek Mosso’nun kim olduğu sorusu oluyor. Peki Melek Mosso Kimdir? Ünlü şarkıcı Melek Mosso, 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri’de dünyaya geldi. Ailesi ile birlikte Denizli’de yaşayan Melek Mosso, müziğe ilgisini küçük yaşlarda göstermiştir. Henüz 7 yaşında ilk bestesini yaptığı biliniyor. Melek Mosso, 9 yaşında Denizli Belediye Konservatuvarı’nda bağlama ve Türk Halk Müziği eğitimi almaya başladı. Ortaokulu Denizli Hacı Şakir Meliha Nilüfer Öz’de okuyan Mosso, lise eğitimine ise Denizli Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi’nde devam etti. Bu dönemde yan flüt çalmaya başlayan Mosso, müzikle olan bağını daha da güçlendirdi. Üniversite eğitimi için Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nü tercih eden sanatçı, bu süreçte hem koristlik hem de solistlik yaptı. Mosso, Yıldız Tilbe'nin "Vursalar Ölemem" isimli şarkısını yorumlayarak geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Melek Mosso Soyadini Neden Degistirdi4
Melek Mosso Soyadını Neden Değiştirdi? 
Sesiyle ve konserlerde giydiği kıyafetler ile gündemden düşmeyen güzel şarkıcı Melek Mosso, arama motorlarında sıkça aranıyor. Peki Melek Mosso Soyadını Neden Değiştirdi? işte haberimizin detayında.. Melek Mosso soyadını neden değiştirdiğini şu sözlerle açıklamıştı: “Mosso bir müzik terimi, neşeli ve hızlanan anlamına geliyor. Flüt notalarında çok olur. Oradan aldığım bir mahlasımdı Mosso. Müzikleri yüklerken de ekiple birlikte 10 dakika içinde düşünüp karar verdiğimiz bir isim oldu, üzerinde kafa patlattığımız bir şey değildi”

Kaynak: HATİCE KARACA