2 ay önce Gündem

2024 yılı temmuz ayında emeklilere yapılan maaş artışlarının ardından, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödenecek maaş farkları hesaplara yatırılmaya başlandı. Emekliler, maaş farkı ödemelerinin ne zaman yapılacağını ve nasıl sorgulanacağını merak ediyor. İşte detaylar...

2 ay önce Spor

Geçtiğimiz hafta yaşanan son dakika gelişmeleri sonrası Karaman Futbol Kulübü Başkanlığını tamamen bırakan Süleyman Han sonrası kritik iki gün denilen sürede yüzü güldüren açıklama Ramazan Aygündüz’den gelmişti.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da dün etkili olan sağanak yağış sonrasında meydana gelen sel felaketinde 2 katlı kerpiç ev hasar gördü.

2 ay önce Vefat Edenler

Edinilen bilgilere göre aslen Burhan Köyünden olup yurt dışında ikamet etmekte olan Mehmet Asiloğlu (79) vefat etmiştir.

2 ay önce Vefat Edenler

Edinilen bilgilere göre aslen Karamanlı olup Cumhuriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Bayram (81) vefat etmiştir.

2 ay önce Vefat Edenler

Edinilen bilgilere göre aslen Cerit Köyünden olup Yeşilada Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Mehmet Ali Peker (85) vefat etmiştir.

2 ay önce Vefat Edenler

Edinilen bilgilere göre aslen Karapınarlı olup Sümer Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Şevki Elitok (84) vefat etmiştir.

2 ay önce Asayiş

Mersin'de bir şahıs boşanma aşamasındaki karısını, kaynanasını ve kayınbabasını tabanca ile vurarak öldürdü.

2 ay önce Kültür ve Sanat

- Konya'da ailesi okumasını istemediği için ortaokulu bitirdikten sonra çalışmaya başladığı iş yerinde 2 üniversite bitirip iş yeri açtı.

2 ay önce Eğitim

Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliği çerçevesinde Gazi Kültür ve Sanat Merkezi’nde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Tercih Danışmanlığı Merkezi standı açıldı.