2 ay önce Vefat Edenler

Edinilen bilgilere göre aslen Karamanlı olup Validesultan Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Zülfikar Ercan (60) vefat etmiştir.

2 ay önce Vefat Edenler

Edinilen bilgilere göre aslen Karapınar olup Hamidiye Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Dursun Danış (94) vefat etmiştir.

2 ay önce Gündem

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü yapılacak Genel Kurulu için çalışmalarını yürüten Recep Konuk, dün Ürünlü, Üçhüyük, Türkmenkarahüyük, Türkmencamili mahallerinde kooperatif ortakları ve çiftçiler ile hasbihal etti.

2 ay önce Gündem

Avukat Songül Demir Avcı, çıkan anız yangınlarında kişilerde ya da mallarında meydana gelecek zararlar için başvuru yapılabileceğini söyleyerek, “Yangın kişi tarafından çıkarılmışsa tazminat, doğal yollarla çıktıysa ilgili kurumdan zarar karşılığı talep edilebilir” dedi.

2 ay önce Asayiş

Bursa'da bir akaryakıt istasyonunda çalışan 3 çocuk babası pompacı, müşteriye yakıt doldururken yere çöp atılması üzerine uyarıda bulundu. "Yere niye çöp atıyorsun?" sorusuna sinirlenen müşteri, yanındaki yakınlarıyla birlikte çalışanı dakikalarca darp etti. Olay, güvenlik kamerasına yansırken, kavga sırasında cebindeki 8 bin TL'si de çalınan mağdur adam, "Ölmediğimize şükür ediyoruz. Yetkililere güveniyorum” dedi.

2 ay önce Asayiş

Konya’nın Kulu ilçesinde otomobilin direğe çarpması sonucu sürücü yaralandı.

2 ay önce Ekonomi

İnternette arama motorlarında birçok kişi tarafından Fazla Prim Ödemeleri Nasıl Geri Alınır? aramaları yapılıyor.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Ticaret Borsası, Muharrem ayı dolayısı ile Buğday Pazarı camide kılınan Cuma namazının ardından üye ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

2 ay önce Gündem

Otomobil almayı planlayanlar için önemli gelişme! Şarj edilebilir hibrit araçlara yönelik ÖTV indirimi Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme ile 70 kilometrenin üzerinde menzile sahip hibrit araçlar büyük avantaj sağlıyor. İşte detaylar...

2 ay önce Magazin

Zeliha Burtek Kimdir ve Nerelidir? Zeliha Burtek Ne İş Yapıyor? Zeliha Burtek Konusu Nedir? Detaylar haberimizde…