2 ay önce Gündem

Elazığ’da küresel ısınmaya bağlı olarak meteorolojik hafızanın değişmesi ve ekstrem hava olayları arıcıları da olumsuz etkiledi. Ağustos ayında yapılması gereken bal sağımı, aşırı sıcaklıklar ve mevsim kaymaları nedeniyle temmuzda başladı ve rekolte yüzde 50 düşerek bin tondan 500 tona geriledi. Bir yıl boyunca emeklerinin karşılığını almak için bal sağımına başlayan arıcılar, umduklarını bulamadı.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Ereğli ilçesinde, bir otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Konya'da şort ve terlikli bir kişi, müstakil bir evin bahçesindeki yavru kediyi bir süre takip ettikten sonra bahçeye girip kediyi çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay sonrası, kedinin çocuklarının oyun arkadaşı olduğunu belirten ev sahibi, "Kedimizi çok seviyorduk. Çocuklarımızla birlikte alan kişiden kedimizi bir an önce geri getirmesini istiyoruz" dedi.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'da 70 yaşındaki Halis Kuş vefat etti.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'da 60 yaşındaki Hasan Bilgiç vefat etti.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'da 81 yaşındaki Zeki Sümertaş vefat etti.

2 ay önce Eğitim

ÖSYM, YKS sınavında rahatsızlanan bir adaya yardım edilmesi nedeniyle mağdur olan 8 aday için bugün özel bir YKS sınavı gerçekleştirdi.

2 ay önce Gündem

AK Parti Grubu'nun sunduğu ve kabul edilen önergeye göre, sokak hayvanlarına ilişkin düzenlemeleri öngören 'Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', 1 Ağustos'a kadar görüşülecek.

2 ay önce Asayiş

Nevşehir’de kırmızı ışıkta geçen bir sürücü kazaya neden oldu. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, kazadan sonra sürücünün yakınları birbirleriyle tartıştı.

2 ay önce Asayiş

Ankara’da 3 kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan, polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu silahla vurularak etkisiz hale getirildi.