2 ay önce Ekonomi

Türkiye genelinde başlatılan yeni bir projeyle, HEKİMSEN üyeleri sağlık çalışanları 2 milyon TL'nin altında ev sahibi olma fırsatına kavuşuyor.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Akpınarlı olup, Beyazkent Mahallesi'nde ikamet etmekte olan 70 yaşındaki İsmihan Çimen vefat etti.

2 ay önce Asayiş

Adana'da kavga eden oğlunu cezalandırmak için beline ip bağlayıp motosikletiyle metrelerce koşturan baba gözaltına alındı.

2 ay önce Asayiş

Esenler'de bir binanın çatı katında oyun oynayan çocuklar, izleyenlere korku dolu anlar yaşattı. Tehlikeli oyunlar sergileyen çocuklar, yürekleri ağza getirdi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Umut AYDIN yaptığı açıklamada: Yeni vergi düzenlemelerinin yanında, önemli bir vergi paketi etkisi doğuran Enflasyon Düzeltmesi uygulaması da yaklaşık 20 yıl aradan sonra tekrar gündeme gelmiştir.

2 ay önce Teknoloji

Endüstri Mühendisi Gökhan Taşcı, yaz mevsiminde cep telefonlarının uzun süre şarjda bırakılmaması gerektiğini belirtti. Taşcı, aşırı ısınan bataryaların patlama riski taşıyabileceğine dikkat çekti.

2 ay önce Eğitim

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan birinci nakil yerleştirme sonuçları, "meb.gov.tr" adresinden erişime açıldı. Öğrenciler ve veliler, yerleştirme sonuçlarını bu internet sitesi üzerinden görüntüleyebilirler.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, küresel gıda ve su problemlerinin yaşandığı günümüzde karabuğdayın giderek daha fazla konuşulmaya başlandığını duyurdu.

2 ay önce Gündem

Bursa’nın 721 yıllık Kozluören Mahallesi’nde 523 yıldır yapılan gelenek ile köyün yönetimini kadınlar devraldı.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Ayrancı Berendi köyünden olup, halen Ereğli'de ikamet eden Hayrullah Torun'un annesi, merhume Şerafettin Torun'un eşi Fadimana Torun vefat etmiştir.