2 ay önce Asayiş

Antalya'da park içerisinde bulunan trafoda başlayan yangın kısa sürede büyüdü. İlk olarak patlamaların yaşandığı trafo, kısa sürede alevler içinde kaldı. Yangının hemen yakınındaki iki kamyonette bulunan çok sayıda mutfak tüpü ise güvenli bir yere taşındı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Fransa’da MENOS Médiation Nord-Sud, Türkiye’den Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve Romanya, Macaristan, İspanya, İtalya’daki spor alanında faaliyet gösteren gençlik kurum ve kuruluşlarının ortaklığında hazırlanan Erasmus+ kapsamındaki Eğitim Kursu projesi, Fransa Ulusal Ajansı tarafından hibe almaya hak kazandı.

2 ay önce Asayiş

Kayseri'nin Develi ilçesinde, iddiaya göre çocuk meselesi nedeniyle iki aile arasında çıkan kavgada anne ve iki oğlu tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

2 ay önce Sağlık

Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte besin zehirlenmesi vakalarında artış yaşandı. İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Hilmi Erdem Sümbül, "Gıda zehirlenmesinde gereksiz antibiyotik kullanımı çok fazla. Bu, çok yanlış bir uygulama" dedi.

2 ay önce Asayiş

Mersin polisi, müstehcen yayın yapan şüphelilere yönelik bir operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan 12 kişiden 5'i tutuklandı.

2 ay önce Magazin

Hakan Baş Hastalığı Nedir? Hakan Baş Kimdir? Hakan Baş Nereli? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman güreş takımı sporcularından Semih Cihan Ankaralı, Ankara’da düzenlenen U11-U13 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda U11 erkekler 48 kiloda gümüş madalya kazanarak Türkiye ikincisi oldu.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Valisi H.Engin Sarıibrahim, kurum ziyaretleri kapsamında Karaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. yapmış olduğu açıklamada bazı bölgelerde elektrik kesintisi olacağını bildirdi.

2 ay önce Gündem

Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik “Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin tüm maddeleri, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.