2 ay önce Spor

Karaman Gençlik Merkezi “Dey Rocket” takımı, Aksaray’da düzenlenen Uzay Modelleri Türkiye Şampiyonası 3. etap elemelerinde üçüncü olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

2 ay önce Gündem

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü, en az lise mezunu 240 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru tarihleri, şartları ve detaylar...

2 ay önce Gündem

Ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyenler için düşük faizli konut kredisi fırsatı gündemde. Türkiye genelinde ev almayı düşünen vatandaşlar, devlet destekli düşük faizli konut kredilerinin ayrıntılarını araştırmaya başladı. düşük faizli konut kredisi kampanyası ve başvuru şartlarının detayları haberimizde..

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Muharrem Ayı'nın anlam ve önemine vurgu yaparak birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla aşure ikramı gerçekleştirdi.

2 ay önce Asayiş

Adana’da bir kişi, yeni aldığı ruhsatsız tabancasını misafirliğe gittiği arkadaşına gösterdiği sırada silah kazara ateş aldı. 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, olayın şüphelisi çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

2 ay önce Asayiş

Mersin'de kaldırımda hareketsiz yatan şahsın bıçak darbesiyle öldüğü belirlendi. Polis, cinayet şüphesiyle araştırma başlattı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da Haziran ayında genel ticaret sistemindeki gelişmeler açıklandı. Ticaret verilerine göre, bir önceki yılın aynı ayına kıyasla ihracat %13,5 oranında azalırken, ithalat %22,4 oranında düştü.

2 ay önce Asayiş

Konya’nın Beyşehir ilçesinde balkondan düşen çocuk hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Manavgat’ta trafik ekiplerinin denetiminde alkollü olduğu tespit edilen bir vatandaş alkollü olmadığını, sadece gargara kullandığını söylese de cezadan ve ehliyetine el konulmasından kurtulamadı. Elinde ceza tutanağı ile hastaneye giden gencin kan testinde ise alkolsüz olduğu belirlendi.

2 ay önce Asayiş

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda kasten öldürme suçundan aranan şahıs yakalandı.