2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da Karamanoğulları Taraftar Grubu’nun Karaman FK’ya destek olmak için yaptığı basın açıklamasına yüzlerce taraftar katılarak takımını yalnız bırakmadı.

2 ay önce Gündem

Türkiye'nin gözü kulağı bugün yapılan görüşmedeydi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram Temsilcilerinin Görüşmesi sonrası ilk çıkan detaylar haberimizde...

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'dan dönerken ve Karaman ilinden şehir dışındaki sevdiklerinize götürebileceğiniz en güzel hediyelik eşyaları keşfedin. Obruk peyniri, Ermenek helvası'nın eşsiz tadı, el emeği ahşap ürünler ve "Karaman Hatırası" yazılı ev süsleri gibi birçok seçenekle sevdiklerinize unutulmaz hediyeler alabilirsiniz. Bu hediyelik eşyalar, Karaman'ın yerel kültürünü ve lezzetlerini yansıtarak, tatilinizi sonlandırırken size ve sevdiklerinize keyifli anılar bırakacak.

2 ay önce Gündem

Kıyamet Saati 90 Saniye Nedir? Kıyamet Günü Kaç Gün Sürecek?  Kıyamet Günü Saati Nedir? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Gündem

Rüya da Yılan Görmek Hayırlı Mı? Rüya da Neden Yılan Görülür? Rüya da Yılan Görmek Ne Anlama Gelir? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Gündem

Rüyalar birçoğumuz için farklı anlamlar ifade ediyor. Rüyalarda gördüğümüz sembollere de birçok anlam yükler ve çevremize gördüğümüz rüyayı yorumlatırız. Peki Yılan Görmek Neyin Habercisi? işte merak edilen tüm detaylar haberimizde.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karamanoğulları Taraftar Grubu yaptığı açıklamada: 5 Ağustos Pazartesi 20.30'da Karaman Aktekke Kent Meydanı'nda Karamanoğulları Taraftar Grubu olarak basın açıklamamız olacaktır. ifadelerine yer verdi.

2 ay önce Gündem

Birçok kişi rüyasında farklı hayvan ve cisimler görmekte ve gördüklerinin ne anlama geldiğini merak etmektedirler. Peki Rüyada Yılan Görmek ve Korkmak Ne Anlama Gelir? sorusunu araştırıp merak edenler için haberimizin detayında yer verdik.

2 ay önce Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ailelerin sosyal hizmetlere erişimini artırmak ve daha etkin bir sosyal hizmet sunumu gerçekleştirmek için önemli bir çalışma başlattıklarını belirtti. Yapılacak olan detaylar hakkında açıklama yaptı.

2 ay önce Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi playoff turunda mücadele edecek Galatasaray ve Lille'i elemesi halinde bu turda mücadele edecek Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu.