2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’ın Kâzımkarabekir ilçesine bağlı Sinci Köyünde bulunan mermer ocakları çalışmalarına bir yenisi daha eklenecek.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da bir soğuk hava deposunun bahçesinde çıkan yangın müstakil evin çatısına sıçradı.

2 ay önce Gündem

Milli Akıllı Sayaç Sistemi (MASS) ile konut ve işyerlerinde kullanılan elektrik sistemleri köklü bir şekilde değişecek. 1 Ocak 2025'e kadar geçiş yapmayan abonelere 10 bin TL para cezası uygulanacak. Detaylar haberimizde...

2 ay önce Gündem

'Gelinim Mutfakta' yarışma programının sunucusu olarak karşımıza çıkan Nursel Ergin’in özel hayatı sevenleri tarafından araştırılıyor. Peki Nursel Ergin Olayı Nedir? Nursel Ergin Kimdir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında.

2 ay önce Asayiş

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde tarla sulama meselesinden çıkan kavgada, akrabası tarafından tabancayla vurulan baba, oğlu ve torunu hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Nevşehir'de hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2'si ağır 13 kişi yaralandı. Minibüstekilerin düğüne katılmak üzere Afyonkarahisar'dan Kayseri'ye gittiği öğrenildi.

2 ay önce Asayiş

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde annesi ve kız kardeşini darp eden babasını silahla vurarak öldüren şüpheli Enes Ö. tutuklandı.

2 ay önce Asayiş

Adana’nın Kozan ilçesinde 60 küçükbaş hayvanı çalıp satan çoban, eğlence mekanında eğlenirken yakalandı.

2 ay önce Asayiş

Adana'da iklimlendirme sistemi ile uyuşturucu yetiştirilen eve yapılan operasyonda 3 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Yakalanan şüpheli ifadesinde, "Esrar pahalı, bundan dolayı kendim yetiştiriyorum" dedi.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Akşehir ilçesinde motosikletin yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada sürüklenen motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, yaya yaralandı.