Ekranların sevilen sunucusu Nursel Ergin, bir programda kendisine dair bilgiler paylaşmasının ardından özel hayatı merak konusu oldu. Peki Nursel Ergin Olayı Nedir? Nursel Ergin Kimdir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında.

Nursel Ergin Olayi Nedir1 (2)

Konut kredisi faizleri düşüyor: Çekilecek krediye göre aylık taksitler nasıl olacak? Konut kredisi faizleri düşüyor: Çekilecek krediye göre aylık taksitler nasıl olacak?

Nursel Ergin Kimdir?

“Var Mısın Yok Musun” yarışma programı ile tanınan ve özel hayatı ile gündemde olan Nursel Ergin’in birçok yönü merak ediliyor. Ekranların sevilen sunucusu “Nursel Ergin Kimdir?” sorusunun cevabını sizler için derledik. Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980 yılında Ankara’da dünyaya geldi.  “Var Mısın Yok Musun” yarışma programı ile tanınmasının ardından ekranlarda sunuculuk ve dizilerde rol aldı. Güzel sunucu Nursel Ergin, 2017 yılında Murat Akyer ile evlendi fakat anlaşamadığı için 2023 yılında çift boşandı. Ergin’in Murat Akyer evliliğinden ise bir kız çocuğu bulunuyor. “Var Mısın Yok Musun” yarışma programına katılmasının ardından tanınan güzel sunucu 2008 yılında yayınlanan Avrupa Yakası dizisinde rol alarak ilk defa ekranlara çıkarak bir kitle oluşturdu. Daha sonra 2009 yılında Can Kırıkları ve 2011 yılında Gün Akşam Oldu dizilerinde rol aldı. Televizyon ekranlarında yayınlanan “Gelinim Mutfakta” programı ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Nursel Ergin Olayi Nedir1 (3)

Nursel Ergin Olayı Nedir?

Ekranların güzel ve sevilen sunucusu Nursel Ergin’in özel hayatı merak ediliyor. Peki Nursel Ergin Olayı Nedir? işte haberimizin detayında sizlerle. “Gelinim Mutfakta” ile birçok kitleye ulaşan güzel sunucu Nursel Ergin sunucusu olduğu programda özel hayatını anlatarak izleyenleri gözyaşına boğdu. Peki Nursel Ergin Olayı Nedir? Gelinim Mutfakta ve yemek programıyla ünlenen sunucu Nursel Engin, ailesinin kendisini terk ettiğini açıkladı. Yetiştirme yurdunda büyüdüğünü de açıklayan güzel sunucu izleyenleri yaptığı itiraflar ile gözyaşına boğdu. Ergin’in annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesi yetiştirme yurduna bırakmış. Daha sonra annesi yetiştirme yurdundan almaya çalışmış fakat annesinin anne tarafı istemeyerek alamamış.

Kaynak: HATİCE KARACA