2 ay önce Genel

2024 yılı başından bugüne kadar 4 milyona yakın genç yüzde 15 indirim kampanyasından yararlanarak trenlerle seyahat etti.

2 ay önce Güncel

Karaman Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik personelleri, Konya Selçuk Üniversitesi öğretim üyeleri ile birlikte Karadağ'ın zirvesi Madenşehri köyünde, 1525 rakımda doğal sumak çeşitlerini yerinde inceledi.

2 ay önce Güncel

Bolu'da faaliyet gösteren ve beyaz et sektöründe piyasayı belirleyici konumda bulunan Erpiliç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün radarından çıkamıyor.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Ziraat Odası, 2024 yılı için tarımsal bilgilerini güncelleme yapmayan  çiftçileri uyardı.

2 ay önce Genel

Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) tarafından düzenlenen atölye sergileri, bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmeye ve danışanların yaratıcılıklarını sergilemeye devam ediyor. Karaman YEDAM Atölye Sergisi, 15-16-17 Ağustos tarihlerinde Karaman Gazi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da hafta sonu evinde ölü bulunan 88 yaşındaki Nejla Duran’ın cenazesi Karaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından defnedildi.

2 ay önce Genel

Su çiçeği Aşısını Kim Bulmuştur? Su Çiçeği Nedir? Su Çiçeği Belirtileri Nelerdir? Su Çiçeği Tedavisi Nasıl Yapılır? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Güncel

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, seçim sonrası ortaya atılan üye ortaklıklarının silinmesi ile ilgili asılsız iddialara yanıt verdi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman merkeze bağlı Atatürk Mahallesinde 3 saat boyunca bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

2 ay önce Genel

Maymun Çiçeği İnsandan İnsana Nasıl Bulaşır? Maymun Çiçeği Virüsü İnsandan İnsana Bulaşır Mı? Maymun Çiçeği Nereden Bulaşır? Maymun Çiçeği En Çok Kimlerde Görülür? Detaylar haberimizde…