2 ay önce Asayiş

Aksaray-Niğde otoyolunda otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

2 ay önce Ekonomi

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman altın fiyatları araştırılıyor. Peki Karaman’da 17 Ağustos 2024 Cumartesi gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Ekonomi

Sosyal medyada kullanıcılar Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar? sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda Dolar ve Euro'nun güncel değerleri hakkında bilgi bulabilirsiniz. Dolar ve Euro'nun güncel kuru nedir?, Dolar ve Euro'nun Türkiye'deki piyasa koşulları üzerindeki etkileri nelerdir?, Günlük döviz kuru değişimleri hakkında bilgi almak için hangi kaynaklar kullanılabilir? sorularının cevaplarını bulacaksınız. İşte detaylar..

2 ay önce Ekonomi

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman gümüş fiyatları araştırılıyor. Karaman Gümüş Fiyatları, Karaman Gümüş Yüzük Fiyatları Ne Kadar? Peki 17 Ağustos 2024 Cumartesi gümüş ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Asayiş

Kırşehir'de, bir apartmandan gelen kötü koku ihbarından kayıp şahıs cesedi çıktı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi alımı yapacak.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman merkeze bağlı Sarıveliler ilçesinden olan, Akgül ailesinin yaşayan çınarı Sıddıka Akgül 90 yaşında vefatıyla sevenlerini üzdü.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü  hava sıcaklıkları nasıl olacak? Karaman’da bugün hava  nasıl olacak? Karaman’da sıcaklıklar düşecek mi? sorularının cevabını haberimizde bulabileceksiniz.

2 ay önce Ekonomi

Kayseri Barosu Avukatlarından Mücahit Küçük; Vergi Kanunu'na eklenen son düzenlemelerle birlikte ödemeyi başka bir pos cihazı veya yazar kasasından yaptıran ve ödemeyi alan esnaflara ceza uygulanacağını söyledi.

2 ay önce Ulusal

Van’da Burukiler aşiretinin görkemli düğün töreninde geline 3 kilo altın, damada 12 milyon TL takı takılırken 7 bin kişinin katıldığı düğünde 100’e yakın küçükbaş hayvan kesildi.