2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'ın Ayrancı ilçesine bağlı Divle köyünden olan Niyazi Başlamışlı sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da gece saatlerinde yunus polislerin takibi sonrasında arama yapılan bir araçta uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Kısa adı KAREV olan Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Ankara'da okuyacak burs başvuruları 02 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayıp 13 Eylül 2024 Cuma günü sona erecek.

2 ay önce Güncel

Kapadokya'daki tepki toplayan reklam çekimine ilişkin Kiğılı, “Kayaların üzerine su bazlı, tamamen zararsız bir madde ile elyaf uygulaması yapılmıştır” ifadelerini kullanırken, tutanakta ise, “Bali benzeri yapıştırıcılar kullanıldı” denildi.

2 ay önce Asayiş

Kayseri'de kontrolden çıkan hafif ticari aracın bariyere saplandığı feci kazada baba ve oğlu hayatını kaybetti, aynı aileden 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

2 ay önce Gündem

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 6 Şubat’ta bakıcı şiddetine uğrayan, yaklaşık 6 aydır da hastanede cihazlara bağlı olarak yaşam mücadelesi veren 72 yaşındaki Avni Kılıçaslan, yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Konya’nın Kulu ilçesi yakınlarında kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu 4’ü çocuk 6 kişi yaralandı.Kaza, Konya-Ankara kara yolu Yazıçayır Mahallesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. (37) idaresindeki 63 UA 228 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun demir bariyerlerine çarparak takla attı. Kazada, sürücü M.K. ile otomobilde yolcu olarak bulunan S.K. (32), M.K. (11), A.K. (10), A.K. (9) ile İ.K. (4) yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Artvin’in Borçka ilçesinde dudağından arı sokan 37 yaşındaki İsrafil Özçelik arı sokmasıyla nedeniyle fenalaşarak hayatını kaybetti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da tarımsal amaçlı sulamada kullanılan Kurtderesi Barajı kurudu. Kuruyan barajın zemininde derin yarıklar oluşurken, binlerce balık telef oldu.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Karamanlı olan İlhan Yıldırım 48 yaşında vefat etti.