2 ay önce Güncel

Kastamonu'nun Cide ilçesinde teknenin batması neticesinde kaybolan ve arama çalışmalarının 5'inci gününde cansız bedenlerine ulaşılan Esmanur Gürcan ile Hülya Mütevelli, toprağa verildi.

2 ay önce Spor

2023-2024 sezonunu 42 puanla 11. Sırada tamamlayan Karaman Futbol Kulübü yeni sezon antremanlarına 16 Ağustos 2024 Cuma günü itibariyle başladı.

2 ay önce Vefat Edenler

Hababam Sınıfı'nda "Bacaksız" lakaplı öğrenci rolüyle bilinen ünlü oyuncu vefat etti.

2 ay önce Asayiş

Mersin Erdemli'de domates yüklü bir kamyon hafif ticari araca çarptı, sürücülerden biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Mahalleli otomobili taş ve sopalarla parçalarken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

2 ay önce Magazin

Seren Serengil Nasıl Kilo Verdi? Seren Serengil Kaç Kilo? Seren Serengil Nasıl Zayıfladı? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Magazin

Oyunculuk dünyasında başarılı bir kariyere sahip ve her oynadığı rolde beğenilen ve sevilen oyunculardan olan Aydemir Akbaş ile ilgili merak edilen sorulardan olan Usta Oyuncu Aydemir Akbaş Öldü Mü? Sağlık Durumu Nasıl ? detaylar haberimizde..

2 ay önce Magazin

Ekranların başarılı sunucusu Seren Serengil, yaptığı eleştiriler ile gündemden düşmüyor. Seren Serengil Kaç Kere Mide Ameliyatı Oldu? Seren Serengil Kimdir? işte Seren Serengil ile ilgili tüm merak edilen soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle...

2 ay önce Magazin

Bir süredir kanserle mücadele eden usta oyuncu Aydemir Akbaş, yoğun bakıma kaldırıldı. Peki Aydemir Akbaş Hangi Okul Mezunu? Aydemir Akbaş Kimdir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında...

2 ay önce Vefat Edenler

Bir süredir kanser tedavisi gören usta oyuncu Aydemir Akbaş hayatını kaybetti.