2 ay önce Spor

Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u arkadan iterek düşmesine sebep olan şüpheli F.Ö. yakalanarak gözaltına alındı.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Kulu ilçesinde apartman inşaatında asansör boşluğuna düşen genç hayatını kaybetti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da 18 Ağustos 2024 Pazar  günü hangi eczaneler nöbetçi? 18 Ağustos 2024 Pazar  nöbetçi olan eczaneler hangileri? Birçok kişi tarafından merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

2 ay önce Ekonomi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 36 Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen “Gürz-8” operasyonlarında örgüt içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen 222 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Akşamları önceki haftalara nazaran daha serin geçen Karaman’da sıcaklıklar 4 ila 8 °C derece arasında artacak.

2 ay önce Vefat Edenler

Antalya Alanya Yörüklerinden olup Karaman'da ikamet etmekte olan Veli Yücetaş 87 yaşında vefat etti.

2 ay önce Politika

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bugün Karaman’a geliyor.

2 ay önce Asayiş

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere vatandaşların huzurunu bozacak suçların önlenmesi ve suça karışan kişilerin yakalanması amacıyla kapsamlı denetimlere hız kesmeden devam ediyor.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü, ülkemizde avcılık yapmayı tercih eden vatandaşlara yönelik önemli bir hatırlatmada bulundu.

2 ay önce Gündem

Bazı basın yayın organlarından yayınlanan "Eğitimine devam edebilmek için böbreğini satmak üzere CİMER’e başvurdu." haberleri sonrası Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bir açıklama yaptı.