2 ay önce Asayiş

Adıyaman'da gittikleri piknikte suya giren iki kardeşten biri boğulurken diğeri ise kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı veriyor.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Karamanlı olup Karaman merkezde ikamet etmekte olan Ahmet Ceylan 72 yaşında vefat etti.

2 ay önce Gündem

Konya'nın Çumra ilçesinde yaşayan kolunda platin ve bacağında protez olan 86 yaşındaki Mehmet Mert, babasından miras kalan cami temizliğini her gün aralıksız sürdürüyor. 86 yaşındaki Mert, "Cenab-ı Allah ömür verdiği sürece ben devam edeceğim. Ben kendimi buraya adadım" dedi.

2 ay önce Sağlık

Mide gribi ile ilgili önemli bilgilendirmelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya,  “Her ne kadar ‘grip’ terimi kullanılsa da mide gribi, influenza virüsünden kaynaklanan mevsimsel gripten farklı bir hastalıktır” dedi.

2 ay önce Asayiş

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere vatandaşların huzurunu bozacak her türlü suçun engellenmesi ve suça karışan kişilerin yakalanması amacıyla 09-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında geniş kapsamlı gerçekleştirilen denetimler sonucu 7,5 kilo esrar maddesi yakalandı.

2 ay önce Gündem

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden oyuncu Aydemir Akbaş'ın cenazesi, cenaze namazı kılınmak üzere Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'ne getirildi.

2 ay önce Gündem

İzmir’in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı’nda 4 gündür süren orman yangını bölgesine gelerek incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “İzmir Yamanlar'da yangının kontrol altına alındığını sizlere bildirmek istiyorum” dedi.

2 ay önce Asayiş
2 ay önce Asayiş

Bursa'da kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarptı. Kaza sonrası jandarma yolda güvenlik önlemi alırken araçta sıkışan sürücü kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce Asayiş

Karaman Futbol Kulübü, 15 Ağustos 2024 Perşembe günü yaptığı ilk antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yaptığı transferlerle güçlenen takım, günün antrenmanını başarıyla tamamladıktan sonra kamp yapmak üzere Kayseri’ye doğru yola çıktı.