2 ay önce Asayiş

Karaman’da otomobil ile SUV tipi otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

2 ay önce Eğitim

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak yapmış olduğu açıklamada, yükseköğrenim öğrencileri için GSB Yurt başvurularının başladığını bildirdi.

2 ay önce Sağlık

Hematokrit (HCT), kandaki kırmızı kan hücresinin az olduğunu gösteriyor. Peki HCT Düşüklüğü Nasıl Yükseltilir? HTC Nedir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle.

2 ay önce Gündem

Kantura Kimin Kızıdır? Kantura Kimdir? Kantura Soyu Nereden Gelir? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Güncel

Manisa'nın Gördes ilçesinde 14 Ağustos'ta çıkan orman yangını 6. gününde tamamen kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlandı. Yangında tamamen yanan Gördes'in Karayakup köyü ve mezarlığında alevlerin uğramadığı tek nokta Şehit Halil İbrahim Ertaş'ın kabri ve Türk bayrağı oldu.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Anamas köyünden olup Karaman'da ikamet eden Döne Şimşek 83 yaşında vefat etti.

2 ay önce Asayiş

İnternet üzerinden diploma vaadiyle yapılan dolandırıcılık ve sahtecilik olayları artıyor. Uzmanlar, bu tür ilanlara itibar edilmemesi ve resmi belgede sahtecilik suçundan ağır cezada yargılanma riski olduğu konusunda uyarıyor.

2 ay önce Asayiş

Sivas’ta sosyal medya üzerinden dini değerlere ağza alınmayacak hakaretler edip, uyuşturucu madde kullanımını özendirmekten gözaltına alınan genç kadın, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Kulu ilçesi yakınlarında meydana gelen olayda tır ile minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da 20 Ağustos 2024 Salı günü hangi eczaneler nöbetçi? 20 Ağustos 2024 Salı nöbetçi olan eczaneler hangileri? Birçok kişi tarafından merak ediliyor. Detaylar haberimizde...