2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da spor tutkunları için heyecan verici bir gelişme yaşandı. 22 Ağustos 2024 Perşembe günü, Fixloop Cimnastik Akademisi kapılarını açtı.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'ın Ayrancı ilçesinden olan Ereğli'de ikamet eden Raşit Helimoğlu vefat etti.

2 ay önce Asayiş

Manisa’nın Akhisar ilçesinde gayri resmi nikahlı eşi Y.A. tarafından dakikalarca şiddete maruz kalan S.N.A., yaşadığı dehşeti anlattı. S.N.A., kendisine şiddet uygulayan Y.A.’nın cezaevinden çıktıktan sonra tekrar şiddet uygulayabileceğinden korktuğunu ifade ederek, "5,5 haftalık hamileyim, çocuğumu aldıracağım" dedi. Şiddet mağduru kadın, can güvenliğinden endişe ettiğini belirtti.

2 ay önce Vefat Edenler

Dün akşam saatlerinde Mümine Hatun Mahallesi 1481 Sokak’ta meydana gelen olayda bırakıldığı yatağın üzerinden düşen 9 aylık Osman Nazik isimli bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 ay önce Sağlık

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü, çeşitli medya organlarında yer alan Başkent’te maymun çiçeği hastalığından şüphelenilerek karantinaya alınan hastaların olduğuna dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

2 ay önce Eğitim

2023-2024 Eğitim– Ögretim yılında öğle yemeği dahil sabah 08-17 arası eğitim konseptiyle hizmet veren  Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu yeni eğitim yılına hazır.

2 ay önce Gündem

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, emlak sektöründe doğrulanmış ilan sisteminin devreye alınacağını ve Bakanlık olarak sıkı denetimler gerçekleştireceklerini açıkladı. Bolat, mevzuata aykırı hareket edenlere 158 bin 460 liraya kadar idari para cezası uygulanacağını belirtti. Bu adım, emlak piyasasında şeffaflık ve güvenliği artırmayı hedefliyor.

2 ay önce Sağlık

Avrupa'ya da sıçrayan ve ölüme yol açabilen “Oropouche Virüsü” birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Oropouche Virüsü Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir? merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da merkeze bağlı 3 köyde yapılacak elektrik kesintisi iptal edildi.

2 ay önce Asayiş

Ankara’da iki komşu arasında yaşanan çöp atma kavgası, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, komşuların karşılıklı tartışmaları ve kavga anları net bir şekilde kaydedildi.