2 ay önce Spor

Trendyol Süper Lig'de 3. hafta, yarın oynanacak Alanyaspor-Göztepe maçıyla başlayacak. Maçın ardından hafta boyunca diğer karşılaşmalar da gerçekleştirilecek.

2 ay önce Asayiş

Konya'da otomobil içinde bıçaklanarak öldürülen kadının boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Kadının, kocasının "Çocuklar için alışverişe gidelim" teklifini kabul ederek arabaya bindiği ve yolda çıkan kıskançlık tartışması sırasında kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

2 ay önce Karaman Haberleri

2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemine sayılı günler kala kırtasiyesinden okul formasına pek çok ihtiyaç için çarşı pazar gezen velilerin merakla beklediği "Karaman'da Servis Ücretleri Ne Oldu?" sorusu cevabını buldu.

2 ay önce Magazin

Suç örgütü kurduğu gerekçesiyle polis memurluğundan ihraç edilen "Hanımağa" olarak bilinen Güniz Akkuş birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Güniz Akkuş Kimdir ve Kaç Yaşında? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle.

2 ay önce Sağlık

Salgın hastalıklarına karşı bağışıklığı güçlendirmek amacıyla propolis, arı sütü ve ham balın hem yetişkinler hem de çocuklarda kullanılabileceği tavsiye edildi. Bu doğal ürünlerin bağışıklık sistemini destekleyici özelliklere sahip olduğu belirtiliyor.

2 ay önce Gündem

Tüketici güven endeksi, Temmuz ayında 75,9 seviyesinde bulunurken, Ağustos ayında yüzde 0,6 oranında artış göstererek 76,4'e yükseldi.

2 ay önce Gündem

Rüyada Erkek Bebeği Kucağına Almak Ne Anlama Gelir? Rüyada Erkek Bebek Görmek Ne Demektir? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Gündem

İnternette Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor 2024 ? sorusunun cevabı merak ediliyor.

2 ay önce Asayiş

Konya'da bir kişi, otomobilde eşini bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından zanlı, aynı araçla karakola giderek teslim oldu. Hayatını kaybeden kadının cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da 22 Ağustos 2024 Perşembe günü hangi eczaneler nöbetçi? 22 Ağustos 2024 Perşembe nöbetçi olan eczaneler hangileri? Birçok kişi tarafından merak ediliyor. Detaylar haberimizde...