2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da Bugün Hava Nasıl Olacak? Karaman'da Hava Durumu soruları Karamanlı vatandaşlarımız tarafından aratılıyor. Peki Karaman'da Bugün Hava Nasıl Olacak? İşte detaylar...

2 ay önce Spor

Türkiye Şampiyonası 4. etap yol yarışlarında Torku Şekerspor’un genç sporcuları, elde ettikleri 1 altın, 2 bronz ve 4 gümüş madalya ile büyük bir başarıya imza attı.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, polisin yaptığı uygulama sırasında başkasına ait kimlikle yakalandı.

2 ay önce Güncel

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından küçük sanayi alanı imarlı arsa satışa sunuldu.

2 ay önce Gündem

Yargıtay, düğünde takılan altınların kime ait olacağına dair süregelen tartışmalara son noktayı koydu. Verilen yeni kararla, takının kime takıldığı belirleyici olacak ve o kişiye ait sayılacak.

2 ay önce Gündem

Ev sahiplerinin, kira artışında uygulanan yüzde 25 sınırının kaldırılmasının ardından, 5 yılını doldurmuş kiracılara yönelik başvurdukları yeni yöntemler ve hukuki süreçler hakkında detaylar bu yazıda. Kiracılar, kira tespit davaları ve artış talepleri ile karşılaşabilir. Haklarınızı korumak için bilmeniz gerekenler burada!

2 ay önce Gündem

Türkiye'nin bankacılık sektöründe önemli bir gelişme yaşandı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), 2023 yılında kuruluş izni verilen Enpara Bank AŞ'ye faaliyet izni verdi. Bu karar doğrultusunda, mevcut Enpara hesaplarının IBAN numaraları değişecek. Gerçekleşen bu değişim hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar haberimizde...

2 ay önce Gündem

Türkiye genelinde yapılan araç muayenelerinde en çok tespit edilen kusurlar belli oldu. Fren sistemleri ve emniyet kemerlerinden yakıt sistemlerine kadar pek çok eksik nedeniyle araçlar muayeneden geçemiyor. Detaylar haberimizde...

2 ay önce Gündem

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), almış olduğu 6183 sayılı Kanun çerçevesinde yaptığı köklü değişikliklerle gitti. Borçlulara yönelik yeni düzenlemeler getirmesiyle birlikte, bu düzenlemeler kapsamında ihtiyati haciz uygulaması ve elektronik tebligat zorunluluğu devreye girdi.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Karamanlı olup Ankara'da ikamet etmekte olan Erdoğan Evren vefat etti.