2 ay önce Gündem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Sivas, Yozgat, Kayseri, Malatya, Tokat ve Amasya Valiliklerini sağanak yağış konusunda uyardı ve vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da ünlü şair Bekir Sıtkı Erdoğan ölümünün 10. yılında mezarı başında anıldı. Manevi oğlu Faruk Gökbulut Bekir Sıtkı Erdoğan ile olan anılarını anlattı ve Bekir Sıtkı’nın aruzla yazdığı ‘Elif’ divanını edebiyat dünyasına kazandıracaklarını söyleyen Gökbulut, “Türk Edebiyatında Taşlar Yerinden Oynayacak” dedi.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'da 80 yaşındaki Mahmut Arıkan vefat etti.

2 ay önce Gündem

Yeni düzenleme ile kiralık ev ilanları 15 Eylül 2024'ten itibaren üç ay süreyle yasaklanacak. Emlak piyasasındaki bu düzenlemeyle, tüm ilanlar 1 Ocak 2025'ten itibaren yalnızca e-Devlet üzerinden verilebilecek. Belgesiz emlak işletmeleri, bu tarihten sonra ilan veremeyecek.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da 25 Ağustos 2024 Pazar günü hangi eczaneler nöbetçi? 25 Ağustos 2024 Pazar nöbetçi olan eczaneler hangileri? Birçok kişi tarafından merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

2 ay önce Asayiş

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde sel sularına kapılan bir otomobilde bulunan kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

2 ay önce Asayiş

Ankara itfaiyesi ekiplerinin eve giren bir yarasayı yakalama çabaları, renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu.

2 ay önce Gündem

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi de çalıştıran Alman teknik direktör Christoph Daum, hayatını kaybetti.

2 ay önce Gündem

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi ekibi SOLOTÜRK, Bitlis'in Ahlat ilçesinde gerçekleştirdiği gösteri uçuşuyla izleyicilere adeta nefes kesen anlar yaşattı.

2 ay önce Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15-22 Ağustos tarihleri arasında 2 milyon 488 bin 264 aracın denetlendiğini ve bu denetimlerde toplamda 450 bin 334 araç ve sürücüye cezai işlem uygulandığını açıkladı.