2 ay önce Asayiş

Ankara’nın Keçiören ilçesinde gece saatlerinde komşular arasında başlayan tartışma kanlı bitti. Tartışmanın büyümesiyle silahların kullanıldığı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman’ın Elmadağ köyünden olan Mukaddes Gider sevenlerinin gözyaşı arasında toprağa verildi.

2 ay önce Gündem

Kadınlara yönelik 6 yıl erken emeklilik imkanı sağlayan yeni düzenleme merak edilmeye başlandı. Bu yazıda, kadın sigortalılar için doğum borçlanması yoluyla emeklilik yaşının nasıl geriye çekilebileceği ve bu düzenlemenin tüm avantajlarını bulacaksınız. İşte detaylar...

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesi Karalgazi köyünden olan Fatma Yildirim dualarla defnedildi.

2 ay önce Asayiş

Karamanlı matematik öğretmeni kadın erkek arkadaşı tarafından öldürüldü. Mersin'in Erdemli ilçesinde 6 gündür kayıp olarak aranan 47 yaşındaki 2 çocuk annesi öğretmenin bir yazlık dairede öldürüldüğü ortaya çıktı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da 26-27 Ağustos 2024 tarihlerinde bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

2 ay önce Asayiş

Konya'da 20 yaşındaki genç evinde silahla vurulmuş halde bulundu.

2 ay önce Gündem

Kanser olan müşterisine destek olmak isteyen kuaför kendi saçını da kazıdı ve o duygusal anların işletmenin sosyal medya hesabında paylaşılması, videonun sosyal medyada büyük beğeni toplamasına neden oldu.

2 ay önce Gündem

Sosyal medyada paylaşılan bir video, izlenme rekorları kırarak geniş bir tartışmanın fitilini ateşledi.

2 ay önce Asayiş

Samsun’da bir tırın, maddi hasarlı kaza yapan araçlara ve araçtan inenlere çarptığı kazada 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 2’si ağır 10 kişi yaralandı.