2 ay önce Vefat Edenler

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir süredir görüştüğü öğretmen sevgilisi tarafından öldürülen Matematik öğretmeni Derya Demir bugün defnedilecek.

2 ay önce Gündem

İnternette arama motorlarında birçok kişi tarafından En Çok Evlenen Ünlü Kim? En Çok Evlenen Sanatçı Kim? soruları aratılıyor.

2 ay önce Gündem

Evlilik, evrensel olarak tüm toplumlarda yer edinmiş bir kavramdır. Peki Dünya’nın En Kısa Evliliği Ne Kadar? Dünya’nın En Uzun Evliliği Ne Kadar? İşte merak edilip araştırılan soruların cevabı haberimizin detayında.

2 ay önce Magazin

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, 4 milyon dolara aldığı lüks villasıyla gündeme geldi. Peki Seda Sayan Gerçekte Kaç Yaşında? Seda Sayan Kimdir? Seda Sayan Evli Mi? gibi birçok sorunun cevabı haberimizin detayında sizlerle.

2 ay önce Magazin

Seda Sayan Kaç Evlilik Yaptı? Seda Sayan Kaç Yaşında? Seda Sayan Kimlerle Evlendi? Detaylar haberimizde...

2 ay önce Spor

Torku Şekerspor Kulübü Paralimpik Badminton sporcusu Emine Seçkin, Engelliler Olimpiyat Oyunlarına üst üste ikinci kez katılarak tarihe geçti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Çarbaş’ın patenti, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil edildi.

2 ay önce Gündem

İstanbul'da zeytin ticaretiyle uğraşan iş adamı Levent Usluer, zeytin sektöründe dikkat çekici bir girişime imza attı.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Konyalı olup Gevher Hatun Mahallesi'nde ikamet etmekte olan 81 yaşındaki İsmet Büyükbağrıaçık vefat etti.

2 ay önce Sağlık

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nden Uzm. Dr. Fatih Ay, okullar başlamadan önce ailelerin çocuklarının sağlıklı bir eğitim öğretim yılı geçirebilmeleri için dikkat etmeleri gereken 8 kuralı açıkladı. Bu kurallar, çocukların fiziksel ve ruhsal sağlıklarını koruyarak başarılı bir okul dönemi geçirmelerine yardımcı olacak.