2 ay önce Asayiş

Adana'nın Feke ilçesinde bir su kuyusuna giren iki kişi, uzun süre haber alınamayınca yapılan aramalarda cansız bedenlerine ulaşıldı.

2 ay önce Gündem

TBMM'de yeni yasama döneminde gündeme gelecek düzenleme ile Bağ-Kur prim gün sayısı 9 binden 7 bin 200 güne indirilecek. Bu değişiklik, küçük esnaf ve çiftçiler için emeklilik yaşını 5 yıl öne çekerken, SSK ile Bağ-Kur arasındaki prim gün farkını da ortadan kaldıracak.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'ın sevilen sayılan aileleri arasında yer alan Karataş ve Oğuz ailelerinin evlatları hafta sonu yapılan düğün merasimiyle dünya evine girdi.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Karamanlı olup İstanbul'da ikamet eden Ayşe Önal vefat etti.

2 ay önce Asayiş

Eskişehir'de meydana gelen kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu TOFAŞ karşı şeride geçti ve bir tıra çarparak ikiye bölündü.

2 ay önce Asayiş

Bolu’nun Gerede ilçesinde yaşanan olaydaçocuklar arasında çıkan kavgaya dahil olan anne öyle bir şey yaptı ki görenlerin kanı dondu. Oğlu ile tartışan çocuğu gören kadın, otomobili üstüne sürerek ezdi. Dehşet anları anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

2 ay önce Magazin

İnternette birçok kişi tarafından Dilan Polat'ın hayatı film oluyor mu? sorusunun cevabı merak ediliyor.

2 ay önce Spor

2007 ve öncesi doğumlulara yönelik bir duyuruyla oyuncu seçmesi yapacaklarını açıklayan Karaman Futbol Kulübünden bir son dakika ertelemesi geldi.

2 ay önce Asayiş

Bursa'da "yağma" suçundan hakkında 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, kıraathanede okey oynarken yakalandı.

2 ay önce Asayiş

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde en son 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü görülen 8 yaşındaki Narin’i arama çalışmaları devam ederken sosyal medyada paylaşılan minik Narin’in cenazesinin bulunduğuna yönelik paylaşımlara yönelik Diyarbakır Valiliği bir açıklama yaptı.