Kaza, Cedit Mahallesi 339. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.K. idaresindeki 42 DJK 52 plakalı otomobil ile M.S.’nin kullandığı plakasız elektrikli bisiklet sokakta kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu. Kazayı gören işyeri çalışanları hemen yardıma koştu ve durumu 112’ye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yere düşen elektrikli bisiklet sürücüsü M.S. ambulansa alınarak ilk müdahale yapıldı ve M.S.’nin tedaviyi kabul etmemesi üzerine ambulans olay yerinden ayrıldı.

Sesi duyunca hemen yardıma koştuk

Kazayı görünce yardıma koşan işyeri çalışanı Yunus Yılmaz, Siyah araç karşı şeritten giderken karşıdan gelen motoru görmedi ve yanlış şeritten gittiği için kafa kafaya çarpıştılar. Sesi duyunca hemen yardıma koştuk ve çocuğu kaldırdık sonra hemen 112’yi aradık” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Elektrikli Bisiklet İle Otomobil Kafa Kafaya Çarpışması OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ Foto Galeri: Elektrikli Bisiklet İle Otomobil Kafa Kafaya Çarpışması OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ

Bu yolda karşıdan gelen görünmüyor o yüzden çok kaza oluyor

Yolun kazalara sebebiyet verdiğini ileri süren Yılmaz, “Bu yol geçişlere müsait olmadığından ve hatalı parkların olduğundan dolayı sağdan soldan gelen adam yolda sıkışıyor. Yolda iki şerit birbirini karşılıyor yani şeritler bu yolda farklı değil çünkü şerit çizgisi yok. Bu yolda karşıdan gelen görünmüyor o yüzden çok kaza oluyor” diye konuştu.

Elektrikli bisiklet çekici ile yoldan kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Evinin Önünde Vurulan 18 Yaşındaki  Genç Hayata Tutunamadı Evinin Önünde Vurulan 18 Yaşındaki Genç Hayata Tutunamadı

Kaynak: HATİCE KARACA