Tartışma, Nevzat Aydın'ın Oğuz Öktem'in paylaştığı bir videoya yaptığı yorumla başladı ve Öktem’in Aydın’ı engellemesiyle noktalandı. Kavganın detayları haberimizde.

Nevzat Aydin Ile Oguz Oktem Kavgasi Nedir

Nevzat Aydın ile Oğuz Öktem kavgası nedir?

İlk olarak tartışma Oğuz Alper Öktem’in yayınladığı bir video üzerine Nevzat Aydın'ın yaptığı yorumla başladı. Aydın, Öktem’in paylaştığı içeriğe eleştirilerde bulundu ve bu durum sosyal medyada büyük bir etkileşim yarattı. İki isim arasındaki tartışma, takipçileri tarafından da yakından izlendi.

Tartışmanın noktalandığı an Öktem’in Aydın’ı sosyal medya hesabından engellemesiyle gerçekleşti. Bu olay, sosyal medya kullanıcıları arasında çeşitli tepkilere yol açarken, iki CEO’nun bu şekilde karşı karşıya gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Emrullah Erdinç kimdir? Tehdit mi ediliyor? Emrullah Erdinç kimdir? Tehdit mi ediliyor?

Öktem, Martı Tag kullanıcılarıyla yaptığı mitinglerin görüntülerinden oluşan bir videoyu "Cehennemden geçiyorsan, yürümeye devam edeceksin" notuyla sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Nevzat Aydin Ile Oguz Oktem Kavgasi Nedir2

Nevzat Aydın ile Oğuz Öktem kavgasındaki açıklamalarında ise,

Oğuz Öktem, Martı Tag kullanıcılarıyla yaptığı mitinglerin görüntülerindeki bir videoyu "Cehennemden geçiyorsan, yürümeye devam edeceksin" yorumuyla sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Nevzat Aydın "Arkadaşlar aranızda Alper’in yakın arkadaşı veya aile dostu falan varsa bi ‘abi napıyorsun kendine gel’ der misiniz size zahmet. Ben derim de dinlemez sanki" yanıtıyla karşılık verdi.

Devam eden tartışmalarında ise,

Oğuz Öktem, "Ne yaptığımı hemen söyleyeyim sana. 220 bin emekçi kardeşimin geleceği için canhıraş savaşıyorum. Kelle koltukta, karın tokluğuna paket taşıyan kuryeler sayesinde zengin olup köşeye çekilip para yemiyorum. Sen bunları kafana takma. Masanın başında bekleyen emekçiye söyle, sana bir bardak daha doldursun" yanıtıyla karşılık verdi.

Son olarak Nevzat Aydın, "İyice saçmaladın be Alper. Zerre umurunda olsa ‘emekçi’ kardeşlerin keşke. Maymunluğun ve rol yapmanın da bir sınırı var. Şişeyle fotoğrafım çok güzel çıkmış; saklamıştım çok, nerden buldun? Pek köşeme çekilmiş de sayılmam; genç girişimcilere yardımcı oluyorum, zamanında sana da olduğum gibi" cevabını verdi.

Tartışma Oğuz Öktem'in, Nevzat Aydın'ı sosyal medya üzerinden engellemesiyle son buldu.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI