Ünlü Türk oyuncu Serenay Sarıkaya'nın hayranları, genellikle onun hayatı ve kariyeri hakkında merak içindeler. Pek çok kişi, Sarıkaya'nın oyunculuk eğitimi aldığına dair bilgi edinmek adına Serenay Sarıkaya oyunculuk eğitimi aldı mı? sorusuna da cevap arıyor. Peki Serenay Sarıkaya oyunculuk eğitimi Aldı mı? sorusunun detayları haberimizde...

Serenay Sarikaya Oyunculuk Egitimi Aldi Mi (1)

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya 1992 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Serenay Sarıkaya, lise eğitimini Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimi için yurt dışına gitmeyi arzulasa da, üniversite eğitimi almadan oyunculuk kariyerine odaklandı.

Sarıkaya'nın çocukluğunda bir dönem model olma hayali vardı ve bu doğrultuda latin danslarına da ilgi gösterdi. Ancak, 15 yaşında Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'na katılarak jüri özel ödülünü alması, onun oyunculuk kariyerine başlamasına vesile oldu.

Serenay Sarikaya Oyunculuk Egitimi Aldi Mi (2)

Yıldız Tilbe Nereli Kürt mü Türk mü? Yıldız Tilbe Nereli Kürt mü Türk mü?

SERENAY SARIKAYA OYUNCULUK EĞİTİMİ ALDI MI?

Serenay Sarıkaya oyunculuk eğitimini Plato Film'de aldığı ve kendini burada geliştirmeye başladı.2006 yılında "Şaşkın" adlı filmde rol alarak oyunculuk kariyerine başlayan Sarıkaya, başarılı performansıyla dikkat çekti ve ardından çeşitli projelerde yer aldı.

Kaynak: R. Rüzgar Yel