2 ay önce Vefat Edenler

Edinilen bilgilere göre aslen Kazımkarabekirli olup Karaman'da ikamet eden Kemal Demir'in eşi Nazmiye Demir vefat etmiştir.

2 ay önce Vefat Edenler

Edinilen bilgilere göre aslen Karamanlı olup Kızık Köyü'nde ikamet etmekte olan Havva Koçak, 97 yaşında vefat etmiştir.

2 ay önce Spor

Karaman kuraş takımı sporcularından Melih Eren Kayış, Muğla’da düzenlenen Yıldızlar Kuraş Türkiye Şampiyonasında 34 kilo erkeklerde bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu.

2 ay önce Vefat Edenler

Edinilen bilgilere göre aslen Karamanlı olup İmaret Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Mustafa Edalı, 84 yaşında vefat etmiştir.

2 ay önce Karaman Haberleri

Kamu yatırımlarının il düzeyinde uygulanması, izlenmesi ve koordinasyonun sağlanması amacıyla düzenlenen 2024 yılının 3. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Valimiz H. Engin Sarıibrahim başkanlığında gerçekleştirildi.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da aniden başlayan sağanak yağış sonrası meydana gelen selde evinde mahsur kalan 3 kişilik aile yaklaşık 1 saat sonra itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da aniden bastıran sağanak yağış sele neden oldu.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Belediyesi ana su deposu çıkışında yaşanan arıza nedeniyle 15 mahallede su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

2 ay önce Asayiş

Konya’nın Kulu ilçesinde elektrik direğine çarparak direği deviren pikap apartmanın bahçe duvarında asılı kalırken, sürücü yaralandı.

2 ay önce Gündem

Divle Obruk Mağarası, Karaman’ın Ayrancı ilçesinde yer alan ve yüzlerce yıldır peynir saklamak için kullanılan eşsiz bir doğal ortam. Yaz kış sabit sıcaklık ve yüksek nem oranı, burada üretilen Divle obruk peynirinin olgunlaşmasını sağlıyor. Divle Obruk peyniri, doğal ve katkısız üretim süreci ile peynirin üretim aşamalarından gerçek Divle obruk peynirini tanımanın ipuçlarına kadar pek çok bilgiyi içeriyor. İşte detaylar...