2 ay önce Asayiş

Malatya'nın Darende ilçesinde, bir otomobil ile kargo kamyonunun karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler, kazanın detaylarını araştırmaya başladı.

2 ay önce Asayiş

Konya'da parkta tartıştığı kişiyi bacağından tabancayla vurduktan sonra olay yerine gelen polis ekiplerine ateş açtıktan sonra kaçan 2 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli ilk ifadesinde polisi görünce heyecan yaptım' diye kendisini savunduğu öğrenildi.

2 ay önce Gündem

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, "Toplumumuzu güçlü kılan ve ayakta sağlam bir şekilde tutan, bizi biz yapan inanç ve kültürel değerlerimizi hedef alan, kaynağı ve maksadı belli sapkın hegemonya, ülkemizin geleceği olan gençlerimizi medya aracılığıyla hedef alıyor" dedi.

2 ay önce Dünya

Rusya'nın Volgograd kentinde bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu yaklaşık 100 kişi yaralandı. Olayda, birçok kişinin yaralandığı bildirildi.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye genelinde başlatılan yeni bir projeyle, HEKİMSEN üyeleri sağlık çalışanları 2 milyon TL'nin altında ev sahibi olma fırsatına kavuşuyor.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Akpınarlı olup, Beyazkent Mahallesi'nde ikamet etmekte olan 70 yaşındaki İsmihan Çimen vefat etti.

2 ay önce Asayiş

Adana'da kavga eden oğlunu cezalandırmak için beline ip bağlayıp motosikletiyle metrelerce koşturan baba gözaltına alındı.

2 ay önce Asayiş

Esenler'de bir binanın çatı katında oyun oynayan çocuklar, izleyenlere korku dolu anlar yaşattı. Tehlikeli oyunlar sergileyen çocuklar, yürekleri ağza getirdi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Umut AYDIN yaptığı açıklamada: Yeni vergi düzenlemelerinin yanında, önemli bir vergi paketi etkisi doğuran Enflasyon Düzeltmesi uygulaması da yaklaşık 20 yıl aradan sonra tekrar gündeme gelmiştir.

2 ay önce Teknoloji

Endüstri Mühendisi Gökhan Taşcı, yaz mevsiminde cep telefonlarının uzun süre şarjda bırakılmaması gerektiğini belirtti. Taşcı, aşırı ısınan bataryaların patlama riski taşıyabileceğine dikkat çekti.