2 ay önce Gündem

Bugün, Instagram'a getirilen erişim engeliyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'ın açıklamaları dikkat çekti. Peki, bu adımın ardında yatan sebepler neler? Türkiye’nin sosyal medya politikaları hakkında neler söylendi? İşte, bu önemli gelişmenin tüm ayrıntılar haberimizde...

2 ay önce Karaman Haberleri

Geçtiğimiz haftalarda TÜİK, Haziran 2024 Motorlu Kara Taşıtları verilerini açıkladı. Bu veriler, Karaman'da araç sayısının 107.412'ye yükseldiğini gösteriyor. Karaman'daki nüfusla karşılaştırıldığında, neredeyse her iki kişiden birinin araç sahibi olduğu ortaya çıkıyor.

2 ay önce Karaman Haberleri

Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye için Karaman’da Cuma namazından sonra Aktekke Camisinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

2 ay önce Ekonomi

En düşük emekli aylığını 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını da öngören karar Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla, SGK'dan yapılan açıklamada "Fark aylık ödemelerinizi 7 Ağustos 2024 tarihinde hesabınızdan çekebilirsiniz" denildi.

2 ay önce Spor

2024-2025 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Fikstür Çekimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Yönetim krizi süren Karaman Futbol Kulübünün ilk maçı deplasmanda Çimentaş Elazığ Spor ile olacak.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da Perşembe akşam saatlerinde iki otomobilin çarpıştığı kazaya ait görüntüler ortaya çıktı.

2 ay önce Gündem

Filistin ve İsrail arasında yaşanan savaş sonucunda birçok kişi “Yahudileri Filistin’e Kim Yerleştirdi?” sorusunun yanıtını arıyor. Peki Yahudileri Filistin’e Kim Yerleştirdi?  işte merak edilen ve araştırılan sorununun cevabı haberimizin detayında...

2 ay önce Karaman Haberleri

Bu yıl 1-4 Ağustos tarihlerinde kutlanan Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni, çelenk sunma töreni ile başladı.

2 ay önce Asayiş

Şanlıurfa'da kontrolden çıkan otomobilin parka giden kalabalığın arasına dalması sonucu 5 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. yapmış olduğu açıklamada bazı bölgelerde elektrik kesintisi olacağını bildirdi.