2 ay önce Asayiş

Bilecik’te balık tutmak için geldiği Göynük deresinde yüzmek isteyen 13 yaşındaki çocuk boğuldu

2 ay önce Asayiş

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Instagram’ın ardından TikTok’a da erişim engeli getirilebileceği sinyalini verdi. Yayman, TikTok’un Türkiye için ulusal güvenlik meselesi haline geldiğini belirterek, platformun insanlık değerlerinden uzaklaştığını ifade etti. TikTok’un geleceği belirsizliğini koruyor. Peki, TikTok kapanacak mı? İşte detaylar...

2 ay önce Ulusal

Emekli Maaş Zam Farkları Ne Zaman Yatacak? Emekli maaşı zam farkları ne zaman ödenecek? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Asayiş

Mersin'in Mut ilçesinde serinlemek için Göksu Irmağı'na giren genç boğularak hayatını kaybetti.

2 ay önce Magazin

Aleyna Tilki Hangi Bölümde Okuyor? Aleyna Tilki Kim? Aleyna Tilki Kaç Yaşında? Aleyna Tilki Nereli? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Eğitim

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ceren Bayraç’ın yürütücüsü olduğu proje, TÜBİTAK 1002 kapsamında kabul edildi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın Türkiye’nin gökyüzüne açılan 58. kapısı olarak adını tarihe yazdıracağını söyledi. Uraloğlu, 2053 hedefleri kapsamında da yapımları devam eden Bayburt-Gümüşhane ve Yozgat Havalimanları ile yapımını planlanan Karaman Havalimanıyla aktif havalimanı sayısını 61’e çıkaracaklarını söyledi.

2 ay önce Kültür ve Sanat

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2024’ün ilk 7 ayında, müze ve ören yerlerini 16 milyona yakın kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

2 ay önce Gündem

Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiren yeni düzenleme TBMM'den geçti. Artık ev sahiplerinin belirli belgeleri 30 gün içinde eksiksiz bir şekilde sunmaları zorunlu hale geldi. Aksi takdirde idari para cezaları uygulanacak.

2 ay önce Gündem

Aşiret düğününde geline 3 kilo altın, damada 3 milyon TL takıldı.