2 ay önce Güncel

Zekât verirken dikkat edilmesi gereken kurallar, ibadetin doğru ve eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesini sağlıyor. Birçok kişi ise “Kişi Hangi Yakınına Zekât Veremez?” sorusunun cevabını araştırıyor. Peki Kişi Hangi Yakınına Zekât Veremez? Zekât Nedir Kimlere Verilir? İşte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve aileleri, 11 Ağustos 2024 tarihinde sosyal bir etkinlik kapsamında Ermenek’i ziyaret etti.

2 ay önce Asayiş

Karaman'da öğle saatlerinde meydana gelen olayda alacak verecek meselesi yüzünden bir otomobil sürücüsü ve yaya İsmetpaşa Caddesi üzerinde birbirlerine girdi. 1 kişi yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde trafik polisi, gürültülü egzoz sebebiyle durdurulan ve kendilerine tepki gösteren motosikletin sürücüsüne unutamayacağı bir ders verdi.

2 ay önce Asayiş

Aksaray’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralanırken, yerde oturan yaralıya müdahale eden sağlık görevlisi işini bırakıp, işini yapan gazeteciyi “10 dakikadır çekiyor” diye olay yerindeki polis memuruna şikayet etti.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da bunalıma girdiği iddia edilen şahıs cami tuvaletinde kendisine zarar vermek istedi.

2 ay önce Asayiş

Eskişehir'de bilgisayar oyununun etkisinde kalarak oyun karakteri gibi giyinip çay bahçesinde oturan vatandaşlara bıçakla saldıran şahsın eylemi gerçekleştirdiği anlarda kask kamerası ile canlı yayın yaptığı belirlendi.

2 ay önce Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki panelvan tur aracı, motor bölümünde çıkan yangın sonucu alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Türkiye’nin en fazla elma ağacına sahip ili olan Karaman, 15 milyon 600 bini aşan ağaç sayısı ve 750 bin tonu aşan yıllık rekoltesiyle Karaman’ı Türkiye’nin elma başkenti yapıyor.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. yapmış olduğu açıklamada bazı bölgelerde elektrik kesintisi olacağını bildirdi.