2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Hüyükburun köyünden olan Mehmet Acarlı vefat etmiştir.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü hangi eczaneler nöbetçi? 19 Ağustos 2024 Pazartesi nöbetçi olan eczaneler hangileri? Birçok kişi tarafından merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

2 ay önce Karaman Haberleri

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman gümüş fiyatları araştırılıyor. Karaman Gümüş Fiyatları, Karaman Gümüş Yüzük Fiyatları Ne Kadar? Peki 19 Ağustos 2024 Pazartesi gümüş ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Karaman Haberleri

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman altın fiyatları araştırılıyor. Peki Karaman’da 19 Ağustos 2024 Pazartesi gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Kuracabel köyünden olup Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ikamet etmekte olan 84 yaşındaki Mehmet Gümüş vefat etmiştir.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Karamanlı olan Ali Yılmaz, Karaman'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir.

2 ay önce Eğitim

Eğitim danışmanı Barış balcı, öğrencilerin psikolojik, fiziksel ve bilgi yönünden okula hazır olmaları gerektiğini söyledi. Tatil modundan okul moduna keskin geçiş yapan öğrencilerin bocalayacağını kaydeden Balcı, okulların açılmasına 3 hafta kala ailelere ve öğrencilere önerilerde bulundu.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü hava sıcaklıkları nasıl olacak? Karaman’da bugün hava  nasıl olacak? Karaman’da sıcaklıklar düşecek mi? sorularının cevabını haberimizde bulabileceksiniz.

2 ay önce Eğitim

Bazı basın yayın organlarından yayınlanan “Milli Eğitim Bakanlığı, Yaz Tatili Süresinin 20  Gün Kısaltılacağını açıkladı” iddiasına Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bir açıklama yaptı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram geçtiğimiz günlerde Karaman merkeze bağlı köylerde yabancı yatırımcılar tarafından bir çok köyde toprak alındığına dair açıklamalarda bulunmuştu. Bunun üzerine bahsi geçen köylere giden ve köylülerle bir araya gelen köşe yazarlarımız Cemil Arif onların bu satın alma hakkındaki düşüncelerini dinledi.