2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da Dinek, Madenşehri, Üçkuyu, Çoğlu, Kameni ve Karacaören köylerinde planlı elektrik kesin kesintisi yapılacak.

2 ay önce Ulusal

Türkiye'nin önemli turizm yerlerinden Mersin'in incisi Kızkalesi sahilinde yerli ve yabancı tatilci yoğunluğu yaşanıyor.

2 ay önce Asayiş

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü kent genelinde suç ve asayişi önlemek için düzenlediği huzur operasyonlarına devam ediyor.

2 ay önce Asayiş

Sivas'ta trafikte tehlikeli hareketler yapan bir sürücüye para cezası kesildi ve ehliyetine geçici olarak el konuldu.

2 ay önce Asayiş

Konya’nın Akşehir ilçesinde gerçekleşen kaza da tır ile çarpışan otomobilde yaralanan 2 kişi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Mardin'in Nusaybin ilçesine kızının düğününe gitmek üzere yola çıkan Batmanlı ailenin geçirdiği trafik kazasında dört kişi hayatını kaybetti. Kazadan geriye ise sadece anne ve babanın isimlerinin yazılı olduğu düğün davetiye kartı kaldı.

2 ay önce Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye genelindeki 81 ilde Egzoz Elektronik Denetleme Sistemi (EGEDES) uygulamasını devreye aldı. Ölçüm yaptırmayan araç sahiplerine 9 bin 943 TL ceza kesileceğine dair açıklama yapıldı. Bakanlık, hava kirliliğini azaltma hedefiyle başlatılan bu yeni sistemin detaylarını ve ceza uygulamalarını açıkladı.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Konyalı olup Karaman’da ikamet eden Saadet Aksoy 78 yaşında vefat etti.

2 ay önce Magazin

Sevilen sabah programlarından biri olan ve vatandaşları ekran başına kitleyen program Müge Anlı ile Tatlı Sert, kullanıcılar tarafından yayın hayatına ne zaman devam edecek diye merak konusu oldu. Kullanıcılar arama motorlarında Müge Anlı Ekranlara Ne Zaman Geri Dönüyor? gibi sorulara cevap arıyor detaylar haberimizde...

2 ay önce Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklamada, 5 gün içerisinde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik yapılan ve yurt genelinde gerçekleştirilen "Mercek-23" operasyonlarında 2 bin 269 silahın ele geçirildiğini, 2 bin 439 şüpheli hakkında işlem yapıldığını bildirdi.