2 ay önce Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarma tarafından 18 ilde düzenlenen "Narkoçelik-33" operasyonlarında önemli miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini açıkladı. Operasyonlarda 1 ton 521 kilo uyuşturucu madde, 11 milyon 936 bin 886 kök kenevir ve skunk bitkisi, 4 bin 544 uyuşturucu hap ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, 63 uyuşturucu satıcısının yakalandığını, 46'sının tutuklandığını, 1 kişi hakkında adli kontrol kararı verildiğini ve diğer şüphelilerin işlemlerinin sürdüğünü belirtti.

2 ay önce Asayiş

Mersin'in Bozyazı ilçesinde motosiklet kazası sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Refüje çarpan motosiklet sürücüsü, çarpmanın etkisiyle savrularak olay yerinde yaşamını yitirdi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da memurluğu bıraktıktan sonra çeşitli yarışmalara katılarak şampiyonlar şampiyonu olan Medikal Terapist Yasin Şanal, yeni hedefinin masaj ve terapi alanında bir üniversite kurmak olduğunu söyledi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da Bugün Hava Nasıl Olacak? Karaman'da Hava Durumu soruları Karamanlı vatandaşlarımız tarafından aratılıyor. Peki Karaman'da Bugün Hava Nasıl Olacak? İşte detaylar...

2 ay önce Ulusal

Hava Tahmin Uzmanı Abdullah Macit, mevsim normallerinin çok üzerinde seyreden hava sıcaklığında düşüş beklendiğini söyledi.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da merkeze bağlı 3 köyde elektrik kesintisi yaşanacak.

2 ay önce Gündem

WhatsApp, teknolojiye ayak uydurmak için büyük bir güncelleme gerçekleştiriyor. Bu güncelleme, 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren bazı eski telefon modellerinin WhatsApp’ı desteklemeyeceği anlamına geliyor. İşte güncelleme sonrası WhatsApp'ı kullanamayacak telefonlar ve bu değişikliklerin kullanıcılar üzerindeki etkileri hakkında detaylar...

2 ay önce Asayiş

Hatay'da bir düğünde "halay başı olma" tartışması kavgaya dönüştü ve sandalyeler havada uçuştu. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde herhangi bir yaralanma olmazken, kavga eden tarafların daha sonra barıştırıldığı bildirildi.

2 ay önce Asayiş

Karaman'da evin içerisinde yüksekten düşen 1.5 yaşındaki çocuk hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 ay önce Asayiş

Dualar Karaman'da akşam saatlerinde ev içinde yüksekten düşme nedeniyle hastaneye kaldırılan minik Osman için.